Часто після гучного застілля на ранок ви страждаєте від похмілля. Щоб уникнути цих неприємних відчуттів, дотримуйтесь простих порад дієтологів.

До святкового застілля, 31 грудня, краще не випивати заздалегідь, під приводом проводів старого року.

Також не зайвим буде добре пости за кілька годин до святкування. Не варто стримувати себе та терпіти до самої ночі. Найкраще, якщо за 3-4 години ви з'їсте щось жирне.

Отже, чого не варто робити в Новорічну ніч, щоб на ранок у вас не боліла голова

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Не зловживайте спиртним

Щоб похмілля не було, за словами лікаря, краще обмежитися келихом шампанського.

Не змішуйте різний алкоголь.

Якщо під бій курантів піднімається келих з шампанським, але воно не є напоєм вечора, краще після нього пити щось одне.

4. Шампанське, яким традиційно зустрічають Новий рік, слід пити тільки на початку вечора і в невеликій кількості - не більше 150 грамів.

Якщо ж питимете більше - похмілля точно не уникнете.

Розбавляти чи не розбавляти

У жодному разі не розбавляйте міцні напої газованою водою, інакше швидке, важке сп'яніння з наслідком у вигляді болісного похмілля буде гарантовано.

Прогулянка

Під час застілля не слід виходити на вулицю провітрюватися, тому що при цьому можливе різке погіршення стану. Тому віддайте перевагу активній прогулянці, але вже вранці.

Нагадаємо, що у січні 2019 року погода в Україні буде відповідати середнім багаторічним кліматичним значенням.

Як повідомляв портал Знай.uа, в результаті штормів і заметілі в західній частині США вже є перші жертви нещадної стихії.

Також портал Знай.uа писав, що на думку народного синоптика Леоніда Горбаня, відлига в Україну прийде не раніше 5 січня, а почнеться 2019 рік з невеликих морозів.

Дивіться: Як та в чому зустріти рік Жовтої Свині