За 2018 рік українці стали сильнішими та більш вільними. У цьому впевнений глава міністерства закордонних справ України Павло Клімкін, який звернувся до українського народу, коли країна готувалася до зустрічі Нового року.

"Як і рік тому, готую домашній майонез і перемикаю канали. Є дві новини: погана - радянських фільмів в новорічному ефірі все ще багато, а хороша - їх все-таки менше. Хотілося б вірити, що за цей рік ми стали ще трохи менше радянськими", - написав П. Клімкін у своєму мікроблозі Твіттер.

Павло Клімкін

Чиновник додав, що ми за минулий рік показали, що нас ніщо не зламає, ми стали сильнішими та відчули більше свободи.

"За цей рік ми стали вільніше і сильніше. Можливо, ще не такими, як хотілося б, але точно кращими. За це ми заплатили дуже велику ціну", - написав він.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Міністр закордонних справ також зазначив українських військовослужбовців, які загинули під час бойових дій на Донбасі, закликавши українців вшанувати їх пам'ять.

"Проводжаючи рік, згадайте тих, хто загинув за свободу… хто був поранений, захищаючи нас. Вони це заслужили більше всіх", - зазначив Павло Клімкін.

Знаменитий комік Володимир Зеленський в останні хвилини перед Новим роком виступив замість президента

На телеканалі "1+1" в новорічну ніч замість традиційного звернення президент України в остані хвилини старого року зі зверненням до українського народу виступив популярний гуморист Володимир Зеленський.

Актор зазначив, що готовий змінити Україну та натякнув на великі плани у 2019 році.

Виступ же Петра Порошенка телеканал транслював уже після того, як стрілки годинника перевалили за 00.00 та після виступу зірок шоу-бізу та ведучих "1+1". вони всі разом виконали гімн України.

Нагадаємо, Петро Порошенко привітав українців з Новим 2019 роком.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський оголосив про наміри стати президентом України.

Також Знай.ua писав, що у списках кандидатів у президент з'явилась таємнича особа.