Відомий астролог Влад Росс дав прогноз щодо на чию долю, в 2019 році випаде найбільше неприємностей. За знаками Зодіака таких представників буде чотири. Дуже уважними, зокрема до свого здоров'я потрібно бути Рибам, Дівам, Ракам і Тільцям.

Прийдешній рік, за прогнозами, для Риб видасться надскладним, вони терпітимуть численні удари долі, непрості ситуації та припускатимуться помилок, - пише "Главред".

За словами Росса, Риби у цьому році можуть бути кволими, це ж стосується Дів — у них можливі якісь операції.

Астролог зазначив, що також слід приділити увагу своєму здоров'ю Ракам і Тільцям.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зірки говорять, що у 2019 для усміхнеться найбільше Водоліям.

"На них чекає везіння в нових планах і справах. Це буде рік кар'єрного зростання для них. Також Водоліям щаститиме з покровителями й друзями. Водолії сміливо можуть ставити собі серйозні цілі й не соромитися амбіцій", — заявив Росс.

рік Свині

Раніше астролог Влад Росс спрогнозував, що в 2019 році головними лузерами стануть представники двох знаків Зодіаку — Рак і Діва, а щасливчиками - Стрільці і Леви.

Нагадаємо, 4 знаки Зодіаку, яким Новий рік готує кардинальні зміни. До бою курантів залишаються лічені години - поспішайте дізнатися всі сюрпризи Нового року!

Як повідомляв Знай. ua, що розповість про характер людини дата народження: нумерологи розкрили всі твої таємниці.Нумерологи розкажуть все про твій характер.

Знай. ua писав, що експерти з'ясували, як звуть самих щасливих жінок. Майбутнім батькам варто взяти це до уваги.

Дивіться: Що готує рік Жовтої Свині людям