2 січня в Україні буде хмарно. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

погода в Україні
погода в Україні

Невеликий мокрий сніг, на заході з дощем, вночі 2 січня в Карпатах і на Закарпатті місцями значні опади, у південних, 2 січня і у східних областях без опадів. На дорогах, крім заходу і півдня, ожеледиця. Вітер південний з переходом на Правобережжі на північно-західний, 7-12 м/з, 2 січня у західних областях пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-5 ° морозу (2 січня у східних областях 4-9 ° морозу); вдень в Україні (2 січня у західних та північних областях протягом доби) від 2 ° морозу до 3 ° тепла; в Карпатах вночі та вдень 7-12 ° морозу.

мокрий сніг
мокрий сніг

На Київщині 2-3 січня прогнозується місцями невеликий мокрий сніг (вночі 2 січня скрізь). На дорогах ожеледиця. Вітер південний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 3 січня 0-5 ° морозу, в решту часу від 2 ° морозу до 3 ° тепла.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Український гідрометцентр попереджає про високу небезпеку сходу снігових лавин 2 січня у високогір'ї Івано-Франківської і Закарпатської області.

"За даними Укргідрометцентру, 2 січня 2019 року у високогір'ї Івано-Франківської та Закарпатської області очікується значна сніголавинна небезпека (3 рівень)", - повідомляється на сайті Держслужби України з НС у вівторок.

снігопад
снігопад

Раніше повідомлялося, що синоптики повідомили, що в січні 2019 року в Україні середня місячна температура складе від нуля до 4 градусів морозу. Подібна температура принаймні на півтора-два градуси тепліше показників багаторічних спостережень.

"Очікується, що середня місячна температура буде 0-4 ° морозу, в Криму до 3° тепла", такий прогноз на перший місяць 2019 повідомив Укргідрометцентр.

Опадів у січні буде не більше, ніж у попередні роки, у межах середніх багаторічних значень — 27-55 мм, на Закарпатті 64-81 мм, в горах Криму до 124 мм.

Нагадаємо, погода в новорічну ніч змусить українців напружитися. Новий рік українці будуть зустрічати не в найсприятливіших погодних умовах.

Як повідомляв Знай. ua, найцікавіші повір'я та заборони свята. Як Новий рік зустрінеш – так і проведеш. Це, без сумніву, найвідоміша новорічна прикмета в наших краях.

Знай. ua писав, що стихія яскраво привітає українців на Новий рік.