Телеканал 1+1 "прославився" в останні секунди минулого 2018 року тим, що не показав новорічного привітання президента Петра Порошенка. Замість нього телеканал транслював звернення до українців коміка Володимира Зеленського.

За хвилину до Нового року телеканал 1+1 замість привітання Петра Порошенка показав Володимира Зеленського, який заявив, що офіційно йде у президенти України.

Генеральний директор телеканалу 1+1 Олександр Ткаченко пояснив, чому в ефірі показали коміка замість "новорічного" Порошенка.

Про це Ткаченко написав у коментарях під своїм дописом у Facebook.

"Ми – комерційна телекомпанія. Це радянська традиція – показувати президентів під бій курантів. Курантів вже давно нема, а ви все сумуєте", – пояснив гендиректор 1+1, зауваживши, що президента все ж таки показали, але вже в Новому році.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Крім того, ніякого порушення закону в діях телеканалу не було. Про це повідомила народний депутат, глава Комітету Верховної Ради з питань свободи слова Вікторія Сюмар.

Нагадаємо, в ніч із 31 грудня на 1 січня лідер Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський офіційно заявив, що збирається йти в президенти.
Заяву шоумена демонстрували на телеканалі 1+1 замість традиційного звернення Президента України.

Як повідомляв портал Знай.ua, звернення гумориста "Кварталу 95" Володимира Зеленського до українців, де він заявив, що все таки йде у президенти, викликало величезний резонанс у мережі.

Також Знай.ua писав, студія "Квартал 95" в новорічну ніч показала пародію на щорічне звернення президента України Петра Порошенка до країни.