Українців привітали з Новим роком учасники 23-й антарктичної експедиції на українську станцію "Академік Вернадський".

Відеозапис, надісланий з Антарктиди, 31 грудня розмістив на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook Національний антарктичний науковий центр.

"Бажаємо, щоб у житті кожного українця було більше світлих днів, ніж похмурих", - сказав полярник Олександр Полудень.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Науковці побажали українцям добробуту, достатку, тепла та любові. А також закликали рухатися вперед до кращого життя. У відео поєднані кадри, на яких є самі працівники станції, а також захоплюючі пейзажі Антарктиди.

"Щоб кожна українська сім'я змогла відвідати український Крим і згадувати, як страшний сон події на Донбасі" , - додав його колега Всеволод Мірошниченко.

23-тя українська експедиція вирушила на станцію "Академік Вернадський" в Антарктиді в березні 2018 року. Нині вона вивчає зміни клімату планети.

Станцію "Академік Вернадський" заснувала британська експедиція в 1930-х роках (тоді вона називалася "Фарадей"). У 1996 році Великобританія передала об'єкт Україні.

Зараз в Антарктиді літо. Температура в районі станції 1 січня - від нуля до двох градусів тепла.

Нагадаємо, що популярний співак Олег Винник вирішив привітати своїх прихильниць із новорічним святами. Спеціально для цього він виклав в Instagram кілька знімків, де зображений у червоній футболці і чорній розстебнутій дублянці серед засніжених ялинок.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський потролив привітання Порошенка з Новим Роком, вийшло "солоденько": відео.

Раніше портад "Знай.ua" повідомляв, що абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик привітав українців з Новим роком. Привітання найкращий боксер світу 2018 року записав у Лапландії українською мовою.