Гідна зарплата, цікава робота, подорожі - хто може похвалитися таким роботодавцем? Багато хто проживає своє життя в офісах. Люди витрачають третю частину життя на роботу і не знають що може бути зовсім інакше. Вашій увазі пропонуємо цікаву вакансію. Дізнатися багато нового, провести час в новій обстановці, відкрити для себе незвіданий світ - все це стало можливо з роботою в команді полярників.

Україна – одна з 30 країн світу, яка має постійну станцію в Антарктиці, що функціонує цілий рік. Щороку на станцію Академік Вернадський вирушає річна експедиція, в яку входять вчені та технічний персонал. Також під час антарктичного літа проводяться сезонні експедиції.

Наразі саме розпочався конкурс з відбору команди полярників для 24-ї Української антарктичної експедиції (2019-2020 роках) на станцію Академік Вернадський.

27 вересня 2018 року його оголосив Національний антарктичний науковий центр Міністерства освіти та науки України.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Йдеться про експедицію, яка вирушить на крижаний континент взимку 2019-го, – пояснює очільник НАНЦ Євген Дикий.

До цього часу нам треба підібрати та підготувати команду".

НАНЦ запрошує всіх охочих подаватися на конкурс, попередньо ознайомившись як з загальними вимогами до зимівників, так і з окремими – до кожної позиції.

"Вперше за багато років ми не робимо жодних гендерних обмежень щодо можливих учасників експедиції, – наголошує Дикий. – Тож чекаємо документи як від кандидатів, так і від кандидаток.

Стати членом унікальної команди, що працює в надзвичайному регіоні планети – Антарктиці – це справді круто!"

Загін зимівників формується з 12 осіб: 7 науковців, 3 особи інженерно-технічного персоналу (дизеліст-електрик, системний механік, системний адміністратор зв'язку), лікар та кухар.

Учасникам експедиції під час прийому на роботу встановлюється посадовий оклад, а після прибуття на антарктичну станцію також нараховуються надбавки: за виконання особливо важливої роботи та за складність, напруженість у роботі. Також полярникам нараховується антарктичне польове забезпечення за кожний день перебування на антарктичній станції.

Для того щоб стати одним з полярників знадобиться пройти співбесіду, показати себе з найкращої сторони, довести що ви готові бути в команді і робити все для виконання експедицією поставленого завдання. Далі необхідно пройти медкомісію, так як ваше здоров'я - важливий аспект для роботодавця. Ви повинні бути повністю здорові, бажано без шкідливих звичок і спадкових хвороб. Ось і все після результатів медкомісії та співбесіди стане відомо, чи зможете ви в складі полярної експедиції насолодитися видами Антарктиди, відчути себе справжнім дослідником і отримати гідну грошову винагороду. Вперед за пригодами!

"Знай.ua" писав ранше: Де переночувати в Європі: найкращі хостели Німеччини, Чехії, України, Польщі, Словаччини.