Важлива складова будь-якої подорожі – місце для ночівлі. Якщо ви маєте намір практично весь час гуляти і відвідувати місцеві визначні пам'ятки, відмінним варіантом для вас стане хостел. Ми приготували список цікавих варіантів, де ви можете зупинитися під час поїздки.

Greg and Tom’s Party Hostel (Краків)

Це відмінне місце абсолютно для всіх. З одного боку акцент тут робиться на повному використанні живого нічного життя Кракова. З іншого боку, тут є дві окремі будівлі, тому, якщо ви хочете тихо спати або відпочивати вночі, ви можете залишитися в кімнаті. Тут вам запропонують безкоштовний сніданок. А щовечора персонал готує їжу для гостей їду (салат, картопля, макарони або м'ясо). В хостелі є Nintendo Wii і Playstation, а також велика колекція фільмів. А душ потішить масажними насадками.

Central Station (Київ)

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

В одному приміщенні знаходяться і хостел, і безліч квартир. Хостел тут дійсно з величезними кімнатами. У ньому є кілька душових кабін, крихітна кухня і невелика загальна площа. Тут відчувається особливий командний дух, який робить це місце крутим. Кожен вечір дуже доброзичливий персонал і це крихітний простір змушує всіх спілкуватися і зустрічатися один з одним, а не просто сидіти за комп'ютерами. І це дійсно круто.

Wombats (Берлін)

У Німеччині є безліч недорогих хостелів, і це один з них. Тут є все для комфортного відпочинку: м'які зручні ліжка, кухня, ванні кімнати. А з тераси на даху відкривається чудовий вид на місто. Чому б не помилуватися Берліном в компанії однодумців і за чашкою кави або чогось міцнішого?

Sophie’s Hostel (Прага)

Це висококласний хостел в Празі, який користується популярністю серед мандрівників. Номер досить сучасний, з прекрасними ванними кімнатами, зручними ліжками і неймовірним тиском води. Бар завжди жвавий, тут подають великий ситний сніданок, проводять безліч заходів, а персонал дуже доброзичливий і відкритий.

Hostel Blues (Братислава)

Цей дивовижний хостел – це неймовірний персонал, відмінний сніданок, величезна загальна площа, розташування в центрі міста, і дійсно чисті кімнати і ванні кімнати. Тут можна провести безліч чудових ночей. Це фанкі-хостел з прекрасними творами мистецтва на стінах. До речі, кухня теж хороша!

Незалежно від того, яка ваша мета: просто поспати або відправитися на вечірку, найкращим варіантом в подорожі для вас стане хостел. Переконайтеся в цьому на своєму досвіді!

Раніше портал "Знай.uа" писав про 8 міфів, пов'язаних з подорожуючими наодинці

"Знай.uа" розповідав про 20 способів того, як впізнати пішого туриста

А також про те, чому подорожі роблять нас кращими