Якщо ви запланували подорож до Європи, але все ще не знаєте, де залишитися на ніч, у нас для вас є хороші новини. Ми приготували для вас список найкращих хостелів, в яких ви можете провести час з комфортом і хорошим настроєм.

The Flying Pig (Амстердам)

Зручності тут стандартні, а ціна трохи вище середньої, але тут панує приголомшлива атмосфера. Цей хостел популярний серед мандрівників, які хочуть відпочити і покурити, барна зона завжди наповнена людьми. Персонал тут просто чудовий, і це дійсно робить це місце особливим. Співробітники із задоволенням розмовляють з гостями, розповідають цікаву та корисну інформацію про місто. До речі, ліжка і подушки тут неймовірно м'які. В Амстердамі є 3 хостелу Flying Pig – у верхній, нижній частині і неподалік від пляжу.

Tallinn Backpackers (Таллінн)

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Це хостел для тих, хто хоче приїхати в Таллінн і потрапити на вечірку. Навіть якщо ви втомилися від галасливих тусовок, ви тут зможете відмінно відпочити. В хостелі панує хороша атмосфера, в спальнях – м'які ліжка. Персонал піклується про те, щоб гості взаємодіяли один з одним. Тому тут з легкістю можна з ким-небудь подружитися. Увечері багато збираються на першому поверсі і відправляються в тур по барах. Ви можете приєднатися до них або ж відправитися відпочивати.

Francescos (Іос)

Головна фішка – відмінний вид. Крім того, тут є басейн, кухня, дуже чисті кімнати та зручні ліжка. Власники дуже доброзичливі і гостинні, а ганок - відмінне місце, щоб завести нових друзів. Сюди приїжджають завести нові знайомства і відмінно провести час на вечірках. Саме тому персонал організовує похід по пабах. Хостел має дуже зручне розташування – до нього зручно добиратися з будь-якої точки міста.

Snuffel Backpacker Hostel (Брюгге)

Цей хостел розташований недалеко від центру міста, в дуже старому приміщенні, що означає, що номери невеликі, але дуже атмосферні. Одна із родзинок хостелу - затишний задній двір. Тут є безкоштовний wi-fi, приголомшливий вибір бельгійського пива (зверніть увагу на 13% -ві алкогольні напої!) І велосипеди.

Castle Rock (Единбург)

Цей хостел розташований поруч із Королівською милею і (як ви здогадалися) замком. Будівля стара, тому ви будете в захваті від красивого інтер'єру з елементами дерева, кам'яних сходів і королівської атмосфери. У вас виникне враження, ніби ви знаходитесь в старому особняку. У загальній зоні є більярдні столи, телевізор, журнали і безкоштовний wi-fi. Хостел організовує заходи, вечері, а персонал тут дуже приємний.

Як ви бачите, всі хостели абсолютно різні. Але всі вони мають одну загальну особливість – тут ви можете не тільки виспатися і відпочити, а й завести нові цікаві знайомства.

Портал "Знай.uа" писав про найкращі скандинавські хостели

"Знай.uа" також розповідав про 9 способів залишатися в безпеці в подорожах наодинці

Нагадаємо: Необус - перевізник, завдяки якому можна подорожувати Європою за копійки