У Харкові на площі Свободи в новорічну ніч до медиків звернулися четверо людей.

Цю інформацію повідомляє Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, передає Depo.Харків.

Медики розповіли, що За відомостями медиків, о 2:32 на "103" звернулася 32-річна жінка. У неї попередньо діагностовано пошкодження зв'язок правого колінного суглобу, забій правого гомілко-ступневого суглобу. Постраждала госпіталізована до Обласної клінічної лікарні.

О 3:10 медики прибували за викликом 27-річного чоловіка. Попередній діагноз: закритий перелом нижньої третини кісток правової гомілки. Чоловік госпіталізований до Лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

О 3:15 "швидку" викликали до 17-річної дівчини. Попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, періорбітальна гематома зліва. Дівчина шпиталізована до Лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Крім цього, о 3:15 надійшов виклик до 48-річного чоловіка. Попередній діагноз: закритий перелом верхньої третини лівого плеча. Чоловік шпиталізований до Лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

"Враховуючи, що бригади екстреної медичної допомоги чергували на майдані Свободи, допомога постраждалим надавалась миттєво. Координували дії бригад заступник директора з технічних питань Юрій Подзолков та заступник директора з оперативної роботи Галина Салдан". розповіли медики

Нагадаємо, що у Вінниці правоохоронці затримали чоловіка, підозрюваного у жорстокому вбивстві чотирьох людей, що сталось 31 грудня. Ним виявився 30-річний чоловік, який раніше повідомив, що виявив у своїй квартирі тіла чотирьох членів своєї сім’ї з розбитими головами, у тому числі і двох дітей. Про це йдуться у повідомленні Нацполіції.

Як повідомляв Знай.uа, українець накинувся з ножем на землячку в Польщі, а потім наклав на себе руки.

Також Знай.uа писав, вбивство покупця в Харкові, начальник поліції зробив шокуючу заяву.