До кінця цього тижня синоптики спрогнозували поверення до України сильного снігопаду та різкого похолодання.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Зокрема, у четвер 3 січня по всій території України очікується слабкий сніг, проте лише на півдні країни та у Запорізькій області буде мінлива хмарність.

На півночі, заході та в центрі країни температура вдень буде 0…-2 градуси, а вночі -2…-4. На півдні та сході України синоптики прогнозують -1…1 градус удень, -1…-3 вночі.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Водночас у Києві цього дня синоптики очікують доволі слабкий сніг. Температура вдень буде 0…-2 градуси, а вночі -2…-4.

Проте вже у п'ятницю, 4 січня практично всю території України накриє сніг. Проте у Криму синоптики прогнозують сильний дощ та на півночі та заході опадів не очікується, синоптики прогнозують хмарність.

Крім того на півночі, заході та центрі країни очікуються морози із середнім показником термометра -3…-5 градусів удень, а вночі -6…-8. Також на сході України очікується мінімальні показники морозу.

При тому у Києві 4 січня не очікується потужних опадів. Температура вдень буде -3…-5 градуси, а вночі -6…-8.

Також синоптики зробили прогноз на 5 січня. За їх словами всю територію України "закриє" сніг. Схід і південь буде засипати слабкий сніг.

Проте на півночі та в центрі України цього дня очікується -4…-6 градусів удень, а вночі -9…-11. На заході синоптики прогнозують вдень лише -2…-4 градуси і -6…-8 градусів уночі.

У Києві цього дня синоптики прогнозують невеликий сніг. Температура вдень буде -5…-7 градусів, а вночі -8…-10.

У неділю, 6 січня, всю Україну масово засипатиме снігом. На півночі та заході синоптики прогнозують слабкий сніг.

На півночі та в центрі України вдень буде -4…-6 градусів, а вночі -9…-11. На заході очікується -2…-4 градуси вдень, -6…-8 вночі. На сході України цього дня синоптики прогнозують -3…-5 градусів удень, а вночі -9…-11. На півдні країни вдень очікується 0…-2 градуси, а вночі -5…-7.

У Києві цього дня синоптики прогнозують слабкий сніг. Температура буде -5…-7 градусів удень, -8…-10 градусів вночі.

Нагадаємо, в Україні поплутаються пори року, пристосуватися майже неможливо.

Як повідомляв "Знай.ua", на Україну чекає царство снігових буревіїв.

Також "Знай.ua" писав, що після свят Україні доведеться витерпіти удар, сильніший за метеорит.

Люті морози сунуть на Україну