У середу, 2 січня, на більшій частині території Польщі йшов сильний сніг, що засипав всі основні автомагістралі. В результаті на трасі Краків – Закопане утворилися величезні пробки, автомобілі просто не можуть прорватися крізь снігові замети, про що повідомляє УНН.

Як розповідає кореспондент: "Цілий день йшов сніг. Дороги не нечищені. Траса Краків Закопане, номер дороги 47, стоїть в величезній пробці".

Крім того, він зазначив, що дороги планують чистити в нічний час і тільки це може врятувати Польщу від снігової пастки, адже завтра очікується продовження снігопадів.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що фахівці Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця повідомили, що на початку січня в магнітному полі нашої планети очікуються зміни, тому слід готуватися до сильних магнітних бурь. Вчені підкреслюють, що пік активності і найбільш потужні магнітні бурі прогнозуються 24 січня. Що стосується виконуючого обов'язки міністра охорони здоров'я Уляни Супрун, то вона категорично не згодна з твердженням про те, що магнітні бурі є причиною мігрені, а також надають згубну дію на суглоби і викликають болі в спині.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в західній частині США вирує стихія, в результаті чого вже з'явилися перші жертви. Синоптики відзначають величезну кількість снігу, який випав у центральній частині Америки, зокрема в штатах Міннесота, Південна Дакота і Небраска. Крім цього, негода охопила і Міссісіпі з Луїзіаною, у яких виникли повені. В результаті цього без електрики залишилися понад 50 мільйонів осіб.

Також "Знай.uа" писав, що Україну четвер, 3 січня, зустріне прохолодою, а опади очікуються лише в західних регіонах. Мороз прогнозується практично у всіх регіонах, але стовпчики термометрів сильного мінуса не покажуть. Також можливі опади у Сумській, Чернігівській, Харківській, Житомирській, Донецькій і Луганській областях. Всіх, хто бажає подорожувати на цьому тижні, застерігають бути пильними в горах, оскільки через хуртовини та завірюхи оголошено штормове попередження.