Талановитий дитячий реаніматолог Андрій Чалова кілька років боровся з онкологічним захворюванням. Але не зміг перемогти в нерівному поединке.

Про те повідомляє Gazeta.zp.ua.

За роки роботи в реанімації дитячої обласної лікарні Андрій Чалова врятував тисячі дитячих життів, але в 2016 році страшна хвороба підкосила його самого.

Аденокарцинома підшлункової залози - практично невиліковна хвороба. Діагноз,який звучав як вирок, змусив наполегливо боротися. Але сьогодні знаменитий медик помер.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Не стало нашого друга, однокурсника, талановитого лікаря, який врятував тисячі дитячих життів, прекрасного людина, Чалова Андрія. Вічна пам'ять", - написали колеги лікаря.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі сталася історія від якої волосся дибки і ставати не по собі. Так в одній з одеських маршруток під час руху помер пасажир. За інформацією копів, чоловік помер в автобусі, який курсував за маршрутом №232. Відомо також, що свідків інциденту вдалося зняти відео, як тіло чоловіка дістають з маршрутки. На місці працювала слідчо-оперативна група. Причина та обставини смерті, а також особа чоловіка встановлюється. На даний момент вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Запоріжжі поліцейські затримали хулігана, який кинув петарду біля машини місцевого жителя, а потім, у відповідь на зауваження, вистрілив у ногу чоловікові. Чоловік неадекватно відреагував на зауваження її господаря. Потерпілим виявився активіст "АвтоЕвроСилы" Влад Погорєлов.
"Знай.uа" писав, що стало відомо про несподівану смерть відомого дитячого письменника Олександра Виженка в Запоріжжі. Про це пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на повідомлення в соцмережах людей, які були знайомі з Олександром. Журналісти відзначають, що Олександр Виженко відомий як автор дитячих книг "Історія запорозьких козаків для веселих хлопців", "Легенди і казки Хортиці", "Козацькі забави", "Хлопчик укропчик". Під псевдонімом Саня Сито письменник читав свої казки в авторській передачі "Казки запорізькі від Санька Сита" на Громадському Запоріжжі.