Бойовики терористичного бандформування "ДНР" показали справжнє відео з викраденим українським військовим.

Інформацію підтвердили у 128-й окремої гірничо-штурмовій Закарпатській бригаді. На відео, яке напередодні опублікували терористи, справді солдат бригади. Про це повідомила прес-служба бригади в Facebook.

"У зв'язку з поширенням підконтрольним російсько-окупаційним військам ЗМІ відео з поясненнями Андрія Качинського, повідомляємо наступне: так, на відео дійсно військовослужбовець нашої бригади. Ми розуміємо, що дані пояснення отримані під тиском і жодним чином не засуджуємо його за це. Більше того, підкреслюємо, що він не може нести відповідальність за свої слова", - йдеться в повідомленні.

Також у бригаді наголосили, що роблять все можливе для повернення військового, уточнивши, що в процес залучені міжнародні організації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Зараз бригада продовжує виконання завдання щодо стримування військової агресії", - сказано в повідомленні.

Раніше бойовики "ДНР" опублікували відео, на якому український військовослужбовець заявив, що потрапив в полон.

Військовий 128-ї окремої гірничо-штурмової Закарпатської бригади зник в Донбасі. 29 грудня військова прокуратура внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на тимчасово окупованому Донбасі українській армії тепер значно легше буде впоратися із ворогом. Все тому, що противник сам себе нищить, причому без зброї. Мова йде про головну "хворобу "ДНР" – тотальний алкоголізм. Пияцтво, як і очікувалося, найбільше вдарило по ним на новорічні свята. Хоча відкупорили пляшки бойовики значно раніше.

Як повідомляв портал "Знай.ua", " "Не знаю, як довго триватиме ця дурна ситуація – стріляти в людей, з якими примушують жити разом!

Також "Знай.ua" писав, що після окупації проблеми з мобільним зв'язком у Горлівці вже стали звичними. Бойовики "ДНР" і окупаційна "влада" продовжують робити все, щоб зруйнувати залишилися вишки мобільного зв'язку.