Путінські бойовики продовжують безчинства на території окупованого Донбасу.

бойовики "ЛДНР"
бойовики "ЛДНР"

Про це пишуть обурені українці у соцмережах.

У повідомленні йдеться, що на у окупованій Горлівці бойовики "ДНР" продовжують руйнувати вежі мобільного зв'язку.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Місцеві жителі відзначають, що після окупації проблеми з мобільним зв'язком у Горлівці вже стали звичними. Бойовики "ДНР" і окупаційна "влада" продовжують робити все, щоб зруйнувати залишилися вишки мобільного зв'язку.

"ДНР"
"ДНР"

В першу чергу руйнуються вишки, розташовані ближче до лінії бойових дій, де знаходяться позицій ЗСУ. Виявляється, вишки руйнуються не тільки для створення проблем зі зв'язком, а через те, що в обладнанні багато кольорових металів, які можна продати за солідні гроші.

Горлівчани шоковані цим цинічним грабунком і масово скаржаться в соціальних мережах:

"Мінус ще одна вишка мобільного зв'язку в Горлівці", "Центральний ринок?", "Не ринок. Ті вишки які безгоспні і ближче до фронту розграбовані", "На ДК шахти Ізотова схоже будівля з тильного боку", "Там же міді під сто кіло".

Нагадаємо, на окупованих територіях Донецької області зафіксовано проблеми із мобільним зв'язком, знову пропав сигнал оператора Vodafone.

Про це повідомляють підконтрольні окупантам ЗМІ.

"Зв'язок мобільного оператора Vodafone виявилася повністю недоступною на території ДНР через пошкодження на лінії зв'язку", - йдеться в заяві так званого "міністерства зв'язку ДНР".

Як повідомляв раніше Знай.ua, путінські окупанти продовжують псувати життя жителям Донбасу. З'явилася інформація, що 6 жовтня в так званій "ЛНР" одночасно відключать подачу води, електрику, мобільний зв'язок та закриють залізничне сполучення.

Також Знай.ua писав про те, що один із найбільших мобільних операторів країни "Київстар"слідом за підвищенням тарифів на послуги зв'язку без жодного попередження та пояснень списує з рахунків абонентів чималі суми.