На окупованих територіях Донецької області зафіксовано проблеми із мобільним зв'язком, знову пропав сигнал оператора Vodafone.

Про це повідомляють підконтрольні окупантам ЗМІ.

"Зв'язок мобільного оператора Vodafone виявилася повністю недоступною на території ДНР через пошкодження на лінії зв'язку", - йдеться в заяві так званого "міністерства зв'язку ДНР".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Окупанти переконують, що знайти місце, де сталося пошкодження лінії, зараз важко через складні погодні умови. І самі ж визнають те, що єдиний український оператор, який тепер пов'язує близьких людей, що проживають по різні боки лінії розмежування, працює з перебоями:

"Минулої зими і навесні зв'язок Vodafone був відсутній понад три з половиною місяці і його було відновлено лише 27 квітня 2018 року. З тих пір Vodafone працює з перебоями через пошкодження на лінії зв'язку", - пишуть місцеві ЗМІ.

Однак затятий критик так званого "мінзв'язку ДНР" колишній директор компанії інтернет-провайдера в Донецьку Роман Лесниченко вважає, що зв'язок відключили через те, щоб в день фейковий виборів в ОРДО убезпечити нового ватажка бойовиків від можливих нападів.

"МТС знову вирубали і знову брешуть про аварію. Ну як же, у нас же знову "серйозний захід", інавгурація ж ... А перед цим були вибори ... Ось навіщо брехати? Це показує лише те, як вони ставляться до людей. Отже, висновків небагато: нова влада люто боїться народ і не довіряє йому ... Не поважає і зневажає свій народ, згодовуючи йому будь-яку нісенітницю ... По ходу в новій "НарРаді" - суцільні флюгери і огидна сволота. І це тільки початок! А "скільки нам відкриттів дивних" ще уготовано? До злодіїв, стурбованих клімактеричкок додадуться якісь педофіли, серійні вбивці і офіцери НАТО?"- пише Роман Лесниченко на своїй сторінці в Facebook.

"До речі, в" ЛНР "от не вирубували МТС, і нічого, все добре. А ви, дурні, продовжуйте їсти лайно", -звертатися Лесниченко до земляків.

[quote author=""]"Дістало все. Я Новий рік не буду справляти", - пише донеччанин.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Нагадаємо, у селищі Біле, розташованому в окупованій частині Луганської області, живеться не солодко.

Раніше Знай.uа писав про те, що в одному з населених пунктів на території окупованої Донецької області стався вибух.

Також Знай.uа повідомляв, що українські військові ліквідували на Донбасі ще двох терористів "ДНР".