Путінські окупанти продовжують псувати життя жителям Донбасу. З'явилася інформація, що 6 жовтня в так званій "ЛНР" одночасно відключать подачу води, електрику, мобільний зв'язок та закриють залізничне сполучення.

"ЛНР"
"ЛНР"

Таке дивне розпорядження місцевої "влади" опублікували в соціальних мережах. Український журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в Facebook пояснив це "ремонтними роботами", проте в ОРДЛО практично кожен день відключають світло.

Geplaatst door Денис Казанский op Vrijdag 5 oktober 2018

"Звірства ф*шистів не знають кордонів, тому у Сєвєродонецьку, Лисичанську, Рубіжному в суботу у людей будуть і вода, і світло, і інтернет, і мобільний зв'язок, і поїзд прийде на вокзал за розкладом", – пише він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Geplaatst door Денис Казанский op Vrijdag 5 oktober 2018

Geplaatst door Денис Казанский op Vrijdag 5 oktober 2018

Користувачі мережі у коментарях також не приховують іронії.

"Головне, що б*ндерівців немає. А без світла можна обійтися…" – зазначають вони.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нинішня влада Криму не хоче віддавати підприємство дитячий табір "Південний", який знаходиться в селі Піщане так званого "ЛНР" і вважає його своїм. При цьому до 2014 року табір був комунальним володінням Луганської обласної ради. Суперечності виникли в 2014 році.

Луганська облрада придбала табір "Південний" в 2001 році на аукціоні за гроші з місцевого держбюджету. Після цього на відновлення і модернізацію табору за 12 років вклали 35,5 мільйона гривень.

Варто нагадати, що українці вже звикли до божевільних витівок представників "ЛНР", проте ця новина шокує вас не на жарт. У мережі з'явилася інформація про те, що агентство "Луганскинформцентр" оголосило про випуск фільму, який було створено на основі зйомок з республіканськими МВС, МНС, МГБ, Мінкультури, а також Народною міліцією.

Проте на цьому сюрпризи від окупантів не закінчилися. Свої акторські здібності вирішила перевірити всім відома Поклонська - депутат Державної думи Росії, екс-прокурорка Криму, уродженка Луганської області.

Нагадаємо, провал року: під носом у Путіна встановили пам'ятник "хунті".

Як повідомляв Знай.uа Олег Царьов: біографія і досьє на натхненника сепаратистів.

Знай.uа писав, СБУ спіймала "злодіїв в законі" з "ДНР".