В Україні під час різдвяних свят за порядком та безпекою стежитимуть понад 17 тисяч співробітників Нацполіції та бійців Національної гвардії. За інформацією копів, напередодні Різдва охоронці правопорядку вже перевірили будівлі, де проходитимуть богослужіння, на предмет різних терористичних загроз.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ГУ Нацполіції Києва.

Перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін розповів, що участь у масових заходах з нагоди Різдва Христового по всій території держави, як прогнозується, візьмуть близько 4,6 млн громадян.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також Аброськін додав, що, за наказом керівника Нацполіції Сергія Князєва, на новорічні та різдвяні свята для забезпечення громадської безпеки громадян всі підрозділи відомства переведено на посилений варіант несення служби.

Варто нагадати, що рано вранці в суботу в місті Торранс, що в Каліфорнії, сталася жорстока стрілянина з численними жертвами. Про це повідомила поліція американського штату Каліфорнія, передає AP. У відділенні поліції Торранса заявили, що були "повідомлення про постріли з декількома жертвами" в боулінг-клубі Gable House Bowl.

За словами правоохоронців, в результаті стрілянини було вбито троє і четверо постраждали. Поліція рішуче закликала місцевих "триматися подалі від боулінгу". Стрільця поки знайти не вдалося.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в польському місті Кошалін п'ять дівчат загинули під час пожежі в кімнаті для квесту. Про це інформує RFM24. Зараз вже відомо, що серед них було троє неповнолітніх. Крім того, наголошується, що дівчата брали участь у квесті, згідно якому необхідно вирішити головоломку і вибратися із закритої кімнати.

Нагадаємо, у Вінниці попрощалися з жертвами масової розправи: діти лежать у трунах, немов ангели.

Як повідомляв Знай.uа труп на мосту перелякав Київ: жорстоке вбивство чи нещасний випадок.

Знай.uа писав, у Дніпрі знайшли валізу з трупом дівчини: подробиці, фото.