Виконуючий обов'язки директора Миколаївського міжнародного аеропорту Федір Барна висловив свою думку про “сторінки” його підприємства в соцмережах і новин, які там з'явилися.

"У нас немає сторінки в Інстаграммі. Навіть, якщо на цій сторінці будуть писати щось хороше, то мене це не влаштовує. Я зараз підключаю юристів і будемо розбиратися з цим обліковим записом, тому що він фейковий. Ми його не створювали, якщо ми його створимо, то на нашій сторінці посилання на нього та інші соцмережі," - каже Барна.

Федір Барна

Про скасування рейсів DreamWind Миколаїв-Київ, Барна сказав, що дана авіакомпанія приватна, а авіарейси до Києва були в тестовому режимі і призначалися, щоб миколаївський аеропорт зумів показати свій потенціал для залучення великих авіакомпаній.

"Ми знайшли компанію з вільним літаком, найняли її, і вона виконували за нашою заявкою ці рейси. Компанія DreamWind не спеціалізується на регулярних пасажирських перевезеннях... У нас авіакомпанія DreamWind здійснила рейс 12 числа, і ще до цього запланованого рейсу я був у Києві 27 грудня і ми домовилися з низкою авіакомпаній про те, що ми відпрацьовуємо польоти", - заявляє власник аеропорту.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Він додає, що у даний момент йдуть переговори з кількома авіакомпаніями.

"Ми вели переговори, але щоб вони побачили наші можливості, потенціал регіону і все таке, було прохання, щоб ми запустили рейс, щоб зрозуміти в якому режимі ми готові обслуговувати. Ми це зробили, попрацювали – попит є, потреба є, компанії зацікавили, зараз до фіналу підходять переговори. Буквально через пару тижнів буде результат, з'являться у продажу квитки, і ми почнемо регулярні, щоденні польоти на Київ. Скоріше всього, що аеропорт прибуття в Києві будуть не “Жуляни”, а “Бориспіль”, - заявляє Барна.

Що стосується квитків на майбутні перельоти з Миколаєва в Київ, то “в продажу вони з'являться за два – три місяці до початку регулярних польотів, щоб розкрутити рейс, можливо навіть раніше”

Нагадаємо, Популярний авіарейс з Києва під загрозою: загадкова ситуація з квитками

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Ryanair і wizzair прийдуть ще одне українське місто: залишилися лічені місяці

Також "Знай.uа" писав про те, що Туреччина запустить новий авіарейс з України: без пересадок і відразу на пляж