З 8 січня 2019 року всі бажаючі абітурієнти можуть зареєструватися на пробне ЗНО – тестування триватиме до кінця січня – 31.01.2019. Про це офіційно заявили в прес-службі Українського центру оцінювання якості освіти. Зареєструватися на тестування можна буде не виходячи з дому, в режимі online на сайті регіонального центру оцінювання якості освіти. У день проведення пробного ЗНО кожен абітурієнт може скласти тестовий іспит по одному предмету.

Вартість послуги незначно варіює залежно від регіону проживання і складає від 132 до 139 гривень.

Найдешевше буде пройти пробне ЗНО в 2019 році у Вінницькому та Харківському регіональних центрах оцінювання якості освіти, які обслуговують жителів Житомирської, Хмельницької, Сумської, Полтавської, і відповідно, Вінницької та Харківської областей. Ці учасники будуть мати можливість пройти одне пробне тестування за 132 грн.
В Херсонському регіональному центрі оцінювання якості освіти цього року один пробний тест коштує 134 грн, Дніпропетровський центр встановив ціну 136 грн 50 коп., а Івано-Франківський, Київський, Львівський та Одеський центри оцінювання просять за пробне тестування 138 грн.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як знання іноземних мов впливає на здоров'я людини – несподіване відкриття вчених шокувало світ.

Вивчення і вдосконалення іноземної мови неймовірно корисні не тільки для загального розвитку, але і для здоров'я людини. Наприклад, нові мови допомагають поліпшити когнітивні навички, простіше кажучи - дозволяють більш ефективно думати, приймати рішення і в цілому покращують роботу мозку.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Цю інформацію повідомила на своїй сторінці в Facebook в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

Нагадаємо, що Уляна Супрун розповіла, як правильно і без шкоди для організму вживати алкоголь, адже це є досить актуальною темою під час свят. Про це чиновниця написала на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляв раніше Знай.uа Уляна Супрун, яка виконує обов'язки міністра охорони здоров'я дала корисні поради, як зібрати особисту аптечку, щоб бути готовим до різних ситуацій, особливо – у період воєнного стану.