Рішенням асоціації американських кінокритиків кращим фільмом 2018 року була названа стрічка "Наїзник" режисера Хлой Чжао. Про це повідомляє Hollywood Reporter.

Картина, яка була удостоєна однієї з премій на Каннському фестивалі, оповідає про долю молодого американця, який знаходиться в пошуках себе.

У картині йдеться про молодого ковбоя Бреді, який змушений залишити родео після травми голови. Він повертається до минулого життя і намагається знайти в ній сенс.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Найбільше нагород NSFC віддала фільму "Рим" режисера Альфонсо Куарона. Стрічка отримала нагороди за кращу режисуру, кращу операторську роботу і кращий іноземний фільм.

"Рим" — чорно-білий фільм про історії сім'ї в столиці Мексики, яка опинилася в центрі заворушень. Світова прем'єра стрічки відбулася на кінофестивалі в Венеції.

Нагороду за кращу чоловічу роль отримав Ітон Хоук за фільм "Щоденник пастиря", за кращу жіночу роль - Олівія Колман за стрічку "Фаворитка".

Раніше ми писали, що Генрі Кавілл – популярний англійський актор, який став відомим завдяки участі в кінострічках "Війна богів: Безсмертні", "Агенти А. Н.До.Л.", "Серед білого дня" і серіалі "Тюдори". Одна з його кращих ролей – Супермен з кіновсесвіту DC у фільмі "Ліга справедливості". Зараз він працює на зйомках серіалу "Відьмак".

Він подивився фільм "Аквамен" виробництва DC, який нещодавно вийшов на екрани, і вирішив поділитися своїми враженнями. Зробив він це досить незвичайним способом. Щоб підтримати актора Джейсона Момоа, який виконав головну роль у кінострічці і є його колегою по знімальному майданчику, Кавілл вирішив його закосплеїти.

Генрі зробив селфі з виделкою в басейні. Це відмінний приклад того, що косплей може бути неймовірно бюджетним. І навіть безкоштовним. До речі, замість басейну цілком можна використовувати ванну. Актор поділився знімком у своєму акаунті в Instagram.

Нагадаємо, у мережі з'явився трейлер серіалу "Жартую" з Джимом Керрі.

Раніше Знай.uа повідомляв, Netflix готує технологію інтерактивного телебачення, яка дасть глядачам можливість впливати на сюжет і самим вибирати, чим закінчиться серіал.

Знай.uа писав, вже в грудні цього року світ побачить п'ятий сезон культового"Чорного дзеркала".