Гумористи із Зкарпаття створили ролик щодо участі Володимира Зеленського в президентських перегонах.

Відео з'явилося у соціальній мережі Facebook.

Студія під назвою "Наша Файта" змонтувала ролик у форматі телешоу "Розсміши коміка". За його правилами учасники намагаються розсмішити двох коміків, одним із яких і є Зеленський.

Однак у відео Зеленський оцінює не пересічних громадян, а провідних політиків країни. Серед них - чинний президент України Петро Порошенко, мер Києва Віталій Кличко та лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко. А сам комік виступає в ролі президента.

Закарпатські гумористи назвали ролик "Розсміши президента". Автори використали архівні відео виступів політиків і змонтували все так, ніби вони є учасниками шоу.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Зокрема Юлія Тимошенко вирішила "розсмішити президента Зеленського" своїм серйозним обіцянкою знизити для населення тарифи на комунальні послуги.

"Я обіцяю вам і гарантую, що тарифи на газ і тепло для населення будуть знижені мінімум удвічі. Мінімум удвічі!", - говорить Юлія Володимирівна.

Самого Зеленського, як і очікувалося, такі слова повеселили. Глядачі шоу також гучно сміялися з таких заяв.

Наступним розсмішити "президента" взявся Віталій Кличко. Він був лаконічним.

"Зміни почнуться з Києва", - сказав мер Києва.

Останнім персонажем "політичного" випуску шоу був Петро Порошенко. Те, про що він сказав, викликало буквальний вибух реготу в зелі.

"Я людина, яка вміє та звик не брехати", - повідомив пан президент.

Якщо Зеленський стане президентом😆😎 #нашафайта

Geplaatst door Pasha Mandzich op Vrijdag 4 januari 2019

Нагадаємо, що 40-річний актор, шоумен і художній керівник Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський, який офіційно заявив про свій похід в президенти, раптово покинув територію України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", звернення гумориста "Кварталу 95" Володимира Зеленського до українців, де він заявив, що все таки йде у президенти, викликало величезний резонанс у мережі.

Також "Знай.ua", писав, Зеленський розповів, кого призначить на керівні посади: жодного прізвища з Кварталу 95.