У Київській області безвісти зникла 14-річна Ярослава Соколівська.

Неповнолітня пропала 5 січня, у містів Фастів. Про це повідомляє "Розшук дітей ГУНП в Київській області за сприяння ПрАТ Київстар" у Facebook.

"Фастівським відділенням поліції розшукується неповнолітня Ярослава Соколівська, яка 05.01.2019 поїхала з смт Борова до м. Фастів і до цього часу не повернулась", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що дівчина не виходить на зв'язок з рідними. Востаннє її бачили 5 січня, близько 14:00 на Фастівському залізничному вокзалі, що по вул. Шевченка, 30.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Прикмети: зріст 165 см, середньої статури, обличчя овальне, очі зелені, волосся чорного кольору, пряме, довге.

Одягнена: червона куртка, рожева шапка, джинсові штани синього кольору, черевики бежевого кольору.

У поліції просять при наявності будь-якої інформації щодо можливого місця знаходження дівчини, повідомляти за номером спецлінії "102" або (04565) 5-13-41.

Нагадаємо, У Карпатах напередодні Нового року зникла молода киянка: моторошні подробиці

Туристка з Києва каталася на лижах в Карпатах в долині Драгобрат, але втратила орієнтир у незнайомій місцевості і заблукала, про що повідомили у прес-службі ДСНС.

В 23:40 киянку знайшли в районі полонини Крачунеска та супроводили її до тимчасового місця проживання на курорті Драгобрат. Відзначається, що стан здоров'я туристки задовільний, за допомогою до медиків вона не зверталася.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Проблеми зі здоров'ям: у Києві розшукують 12-річну дитину, фото

Правоохоронні органи Києва разыскивают 12-річного Андрія Волчкова. Відомо, що дитина 26 жовтня близько 12:00 вийшов з дому і не повернувся.

Про це повідомляється на сторінці розшуку дітей ГУНП в Facebook.

Відомо, що хлопчикові на вигляд близько 12 років, він на зріст 146 см і має середню статуру. Також у дитини проблеми з психічним здоров'ям.

Також Знай.ua" писав про те, що Благав про допомогу: у Києві серед білого дня викрали дитину