Для кожної жінки гарний догляд за обличчям та правильий макіяж - це закон. Втім далеко не всі розуміють, які підібрати косметичні засоби, які підійдуть саме вам. Крім того, правильний вибір косметики допоможе щей зекономити та позбавити необхідності купувати тони зайвих непотрібних засобів.

Про ці та про інші секрети розповіла візажистка Наталя Невмержицька, - пише "Вікна".

"Рекомендую підійти до косметолога, який порадить обрати ті засоби, які вам підходять. Адже є багато тональних кремів, основ під макіяж, з лікувальними властивостями, які може порадити тільки спеціаліст. Особисто до мене приходили багато дівчат із проблемною шкірою за порадою щодо косметичних засобів. Я одразу казала, що їм потрібна допомога косметолога, адже він може порадити лікувальну косметику, а в мене — професійна", - говорить візажистка.

Де купити?

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Також візажистка додає, що у звичайних мас-маркетах є дуже мало грамотних продавців-консультантів. Тому довіряти їм потрібно з обережністю. Інша магазини з професійною косметикою. Там можна отримати більше порад від кваліфікаційних працівників.

Головне правило вдалого макіяжу — якісна основа. Якщо вона підібрана правильно, то на тональному кремі можна заощадити. Також зекономити можна на пудрі, рум’янах, олівці для брів (не помадці), туші, губній помаді, які не обов’язково купувати в магазинах з професійною косметикою, а можна придбати і в звичайних маркетах.

За словами Наталії, не слід користуватися професійою косметокою для щоденного макіяжу. Такі засоби,я к правило, водостійкі та не дешеві.

На кожен день краще віддати перевагу більш натуральному макіяжу. Для вечірнього підійде техніка "смокі-айс".

Звісно, не обходиться і без помилок. Як показує досвід візажиста, найчастіше жінки грубо олівцем малюють неприродні контури брів, плутають рум’яна з коректором і неправильно наносять їх відповідно до форми свого обличчя. Також не вміють обирати тональний крем та основу.

Очищення

За словами Наталі Невмержицької, наприкінці дня обов’язково потрібно змивати макіяж.

Візьміть собі за золоте правило, яка б якісна косметика не була, не слід лягати з нею спати. Важливо, щоб на вашому обличчі не лишилося ні грама косметики.

Щодо очищення, найкраще підійде міцеярна вода. А от молочко моде залишити забагато жиру на шкірі. І нарешті, після зняття косметичними засобами, обов'язково слід ретельно вмитися. Для цього підійде гель для вмивання.

Нагадаємо, як повернути шкірі красу після новорічних свят.

Раніше Знай.ua повідомляв, цариця Нефертіті хотіла надовго зберегти свою молодість. У цьому їй допомагали її власні омолоджуючі винаходи, багато з яких не втрачають актуальності донині.

Також Знай.ua писав, ці процедури просто вбивають шкіру.

Дивіться: Правила ідеального макіяжу. Як візуально збільшити очі