У Полтаві помер 15-річний хлопчик Артем Левченко, якого у листопаді 2018 року на пішохідному переході збив Merсedes-Benz.

Цю інформацію повідомила на своїй сторінці у Facebook мати загиблого підлітка Наталія Левченко.

Як відомо, жахлива аварія сталася 6 листопада в центрі міста. За кермом позашляховика перебувала власниця ресторанного бізнесу Наталія Саєнко.

В соцмережах користувачі пишуть, що вироку по справі все ще немає.

"Але уявіть, що на місце ДТП приїхали Наталю «підтримати» її чоловік, який зняв відеореєстратор і повернув його порожнім! А також, за словами батьків Артема, на місце аварії приїхав один з місцевих прокурорів і мати Наталії Саєнко Надія Геннадіївна (на фото прокурор з матір'ю). Мати, до речі, власниця перукарні Долорес і піцерій Телепицца". пише у Facebook Юлія Пашковська

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, Daewoo зупинився лише після того, як протаранив рекламний щит. У центрі Києва на бульварі Тараса Шевченка сталася серйозна ДТП, під час якої в автомобілі затисло пасажирку. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДСНС.

"Сьогодні, 7 грудня, у 06:08, надійшло повідомлення про те, що на перехресті бульвару Шевченка і вулиці Симона Петлюри, що в Шевченківському районі столиці, сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої в одному з автомобілів була затиснута людина", - розповіли рятувальники.

Як з'ясувалося, між торпедою і сидінням BMW було затиснуто пасажирку автомобіля. Жінку вивільнили з понівеченої машини з допомогою гідравлічного інструменту, після чого її госпіталізували.