Відомий ряданський кінорежисер, актор та продюсер 83-річний Юрій Кушнерьов помер у Москві.

Причиною смерті став тромб у легенях. Про його смерть режисера повідомила його дружина Маргарита Кушнерева, передають російські ЗМІ.

Легенда кіно помер у неділю, 6 грудня. Офіційно про це оголосили лише сьогодні.

"Юрій Сергійович помер ще 6 січня, прощання з ним пройде в четвер, 10 січня в ритуальному залі Центральної клінічної лікарні в Москві", - розповіла дружина режисера

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За словами жінки, Юрій давно хворів, а останні кілька днів свого життя він провів у лікарні, перебуваючи у важкому стані.

Нагадаємо, Юрій Кушнерьов народився 3 жовтня 1937 року в Москві. У 1968 році почав свою кар'єру в кіно, а в подальшому став режисером кіностудії "Мосфільм". Згодом став виконавчим продюсером всіх фільмів Георгія Данелії. Найбільшу популярність Кушнерьову принесли роботи над такими легендарними фільмами, як "Мій улюблений клоун", "Міміно", "Сволота", "Ребро Адама" і "Ку! Кін-дза-дза". Він також зіграв ролі в знаменитих картинах "Паспорт" і "Осінній марафон".

Нагадаємо, відомий російський вчений і письменник Микола Лісовий помер на 73-му році життя.

Поет, філософ і історик церкви, автор багатьох телевізійних фільмів, заступник голови Імператорського православного палестинського суспільства. Член Спілки письменників Росії, один з авторів "Православної енциклопедії".

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Російській Федерації помер відомий актор Володимир Диховичний, син легендарного режисера Івана Диховичного.

Також Знай.ua писав про те, що американський вчений Ларрі Робертс, який допомагав проектувати і створювати попередника Інтернету, помер у віці 81 року, про що повідомляє британська телерадіокомпанія BBC.