Відомий російський вчений і письменник Микола Лісовий помер на 73-му році життя.

Про трагічну новину повідомив в соціальній мережі Facebook Генадій Іванов, перший секретар Спілки письменників Російської Федерації.

Причина смерті публіциста не зазначена.

"Поет, філософ і історик церкви, автор багатьох телевізійних фільмів, заступник голови Імператорського православного палестинського суспільства. Член Спілки письменників Росії, один з авторів "Православної енциклопедії", - сказано в повідомленні Іванова.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Він зазначив, що Лісового багато людей повинні пам'ятати за "чудовим пасхальним телевізійним репортажам з Єрусалима".

"А в 90-і роки він вів телепередачу "Православний календар", яка щодня виходила на каналі РТР," - написав Генадій Іванов.

Нагадаємо, у перший день нового 2019 року Росію та простори колишнього радянського союзу облетіла сумна звістка про смерть легендарного радянського композитора Кріса Кельмі, справжнє ім’я – Анатолій Калінкін.

За даними росЗМІ, автора хітів "Втомлене таксі", "Замикаючи коло" і "Нічне рандеву" не стало у віці 63 років.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Російській Федерації помер відомий актор Володимир Диховичний, син легендарного режисера Івана Диховичного.

Також Знай.ua писав про те, що американський вчений Ларрі Робертс, який допомагав проектувати і створювати попередника Інтернету, помер у віці 81 року, про що повідомляє британська телерадіокомпанія BBC.