Після повідомлень про зникнення у Карпатах туристів, мережу розбурхало ще й повідомлення про жахливий стан доріг. Так, на дорозі, яка йде від Ворохти до Верховини, ями досягають глибини 40 см. Такі перешкоди значно ускладнюють можливість проїзду по ній легкових автомобілів

Про це стало відомо завдяки повідомленню небайдужого користувача соцмережі Facebook Олександра Рибакова.

Також він опублікував в мережі фотографії ділянки дороги, які демонструють жахливий стан дорожнього покриття.

"Кричуща неповага до людей, які використовують дорогу Ворохта — Верховина! Глибина ям сягає 40 см. На деяких ділянках легкові машини проїхати не можуть. Відстань у 30 км їдеш більше години. Сніг не очищається і намерзлий лід ускладнює ситуацію. Минулий рік дорога простояла без ремонту. Де розвиток туризму?! Як це можна було допустити? Ще напередодні виборів. Або щільність населення дозволяє ігнорувати цей регіон? Що плануєте робити, адже це тільки початок зими?", - поскаржився Рибалок.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В коментарях користувачів, хто прочитав цей пост, можна помітити сильну хвилю обурення.

Варто нагадати, що навіть в святкові дні на сайті КСУ "Контактний центр міста Києва 1551" продовжують з'являтися все нові й нові звернення від киян. Неприбрані від снігу тротуари, купи невивезеного сміття, відсутність теплої води - найпопулярніші скарги грудня.

Про це свідчать статистичні дані минулого місяця, коли напередодні Нового року було зареєстровано понад 91,5 тисяч звернень. І в січні ситуація не покращилася - люди продовжують масово звертатися в 1551.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупованій території Донецької області траса на Новоазовськ тимчасово закрита через снігові замети. Інформацію поширюють місцеві жителі в соціальних мережах.

Нагадаємо, складаємо тревел-план: на що варто зважитися в 2019 році.

Як повідомляв Знай.uа у Києві велика ДТП перейшло на бійку водіїв: рух паралізовано.

Знай.uа писав, копи-беззаконники переїхали чоловіка: Він сам стрибнув нам під колеса.