У Полтаві помер 15-річний хлопчик Артем Левченко, якого у листопаді 2018 року на пішохідному переході збив автомобіль марки Merсedes-Benz. За кермом позашляховика перебувала власниця ресторанного бізнесу Наталія Саєнко.

Цю інформацію повідомила на своїй особистій сторінці у Facebook мати загиблого підлітка Наталія Левченко.

Як відомо, жахлива аварія сталася 6 листопада в центрі міста. Хлопець їхав на велосипеді, коли 34-річна Наталія Саєнко збила його. Винною у ДТП вона себе не вважає, а коментувати ситуацію для преси — не хоче.

Користувачі соцмереж відреагували на цю подію так: "Сьогодні помер він, а завтра може бути будь-який з нас, наших дітей, близьких. Це чергова жертва української корупції, кругової поруки і грошово-связевої "дружби". Таке маленьке, затишне коло за інтересами, де є місце кожному, хто навчився заробляти гроші і в той же час, втратив совість".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Юлія Пашковська додала на свой сторінці у Facebook, що слідство йде дуже повільно. А чоловік винуватиці ДТП стер усі записі відеореєстратора.

"Досі немає вироку, слідство дуже повільно йде. Але уявіть, що на місце ДТП приїхав Наталю "підтримати" її чоловік, який зняв відеореєстратор і повернув його порожнім! А також, за словами батьків Артема, на місце аварії приїхав один з місцевих прокурорів і мати Наталії Саєнко Надія Геннадіївна (на фото прокурор з матір'ю). Мати, до речі, власниця перукарні Долорес і піцерій Телепицца", -йдеться в дописі жінки.

Нагадаємо, що в страшній ДТП на Тернопільщині загинув син чиновника: 11-річний хлопчик мріяв стати спортсменом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", шкільний автобус перетворився на купу металобрухту і поховав дітей, лікарі з останній сил борються за життя вцілілих.

Раніше "Знай.uа" писав, що суд Харкова продовжив запобіжний захід обвинуваченим у смертельній ДТП на вулиці Сумська Олени Зайцевої та Геннадію Дронову до 16 лютого.