В аеропорту "Київ" (Жуляни), прикордонниками був затриманий громадянин Російської Федерації, який пропонував правоохоронним органам хабар в сумі 200 доларів для того, щоб незаконно потрапити на територію України.

Інцидент стався у вівторок, 8 січня, при цьому прикордонники відмовили у пропуску трьом чоловікам – двом азербайджанцям з рейсу, який прибув з Баку, а також одному росіянину. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на повідомлення прес-служби Державної прикордонної служби України.

Дізнавшись про відмову в пропуску, громадянин Російської Федерації вирішив піти звичним для себе способом і спробував підкупити прикордонників. Чоловік запропонував військовослужбовцю гроші в сумі 200 доларів США, щоб він все-таки пропустив його з товаришами через український кордон.

Правоохоронці відмовилися від пропозиції росіянина і відразу на місці зафіксували факт дачі хабара посадовій особі, після чого передали правопорушника в руки поліції. Двом громадянам Азербайджану, яким намагався допомогти їх товариш з Росії, заборонили в'їзд на територію України на три роки і першим же рейсом відправили назад в Баку.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що міністр закордонних справ України заявив про те, що незабаром введуть безвіз ще з 20 країнами. Ситуацію затягують деякі технічні питання, але протягом пари років все вирішиться. При цьому Павло Клімкін стверджує, що ні в одній з країн, з якою в України безвиз відкритий на даний момент, проблем з українцями немає.

Як повідомляв портал "Знай.иа": Укрпошта потрапила в гучний скандал через виявлення контрабандних сигарет у вантажі на кордоні з Польщею. Хоча інформація поки ще не отримала офіційного підтвердження в компанії, джерела заявляють, що на пункті пропуску Шегині бус з логотипом Укрпошти був затриманий прикордонниками, оскільки під виглядом посилок в коробках перевозилися кілька ящиків з сигаретами.

ТакожЗнай.иа" писав, що на польсько-українському кордоні був затриманий українець, який шокував всіх вантажем, що він перевозив. В багажі у чоловіка виявили артилерійське знаряддя, яке використовується для ураження танків та бронетранспорту.