В Інтернеті повторно набирає популярність архівне відео, яке стало своєрідним пам'ятником вторгнення на Донбас путінських вояк навесні 2014 року і ніколи не буде забуто і прощено українським народом.

На кадрах, опублікованих в мережі, показаний період липня 2014 року, коли російські військові з території Російської Федерації серією потужних артилерійських ударів накривають позиції миколаївських десантників і протягом 8 годин не перестаючи розстрілювала українських вояків з гармат і "Градів" .

Незважаючи на те, що подіям на кадрах більше 4-х років, для більшості громадян України зрада Росії досі свіжа в пам'яті і ні за яких обставин не може бути прощена.

Люди пишуть в мережі, що вчинок Москви і всієї російської армії назавжди перекреслив можливість відновлення зруйнованих відносин між Україною та країною-агресором. Населення України завжди буде пам'ятати своїх загиблих захисників, які віддали свої життя і вберегли цілісність своєї країни.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Серед коментарів можна зустріти такі фрази: "А через кілька днів в тому ж 2014, на нас падали касетні боєприпаси зі смерчів від "братів"", "по-братськи, чи по-слов'янськи", "громадянська війна?! ", але найбільше було повідомлень з нецензурними словами, які в повній мірі характеризують як самих росіян, так і їх підлий вчинок.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у мережі не так давно були опубліковані знімки, на яких видно величезну колону автомобілів, яка вишикувалась біля контрольного пункту на в'їзді/виїзді з тимчасово окупованої території Донбасу. У мережі повідомляється, що процес пропуску свідомо затягується терористами, що дуже небезпечно для людей, враховуючи жахливі погодні умови.

Як повідомляв портал "Знай.uа": політологи впевнені, що Путін планує захопити Білорусь і відзначають, що в Кремлі більше не бояться Америки, так як вважають, що Трамп доживає останні дні на своєму посту. Відзначається, що все залежить від вибору Лукашенко – чи продовжить він боротьбу за незалежність або ж вибере величезну пенсію і старість на віллі.

Також "Знай.uа" писав, що на Донеччині, на шахті Котляревського в середу, 9 січня, сталася пожежа в підсобному приміщенні.