У резиденції британських монархів гвардійці підтримали вітчизняний кінематограф, виконавши хіти з гучних фільмів.

Так, в підтримку творців фільму "Богемська рапсодія" гвардійці Букінгемського палацу в виконали однойменну композицію групи Queen, лідеру якій була присвячена картина. Про це повідомляє YouTube-канал Daily Mail.

Музичний твір виконали через кілька годин після того, як "Богемскую рапсодію" визнали "Кращим драматичним фільмом 2018 року" на "Золотому глобусі".
Послухати легендарний трек до воріт Букінгемського палацу прийшли сотні британців.

Наголошується, що на цьому гвардійці не "заспокоїлися" і відіграли один із саундтреків з серіалу "Гра престолів" і присвятили його акторові Річарду Мэддену, який виграв "Золотий глобус" за роль у фільмі "Охоронець".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Пісня легендарної групи Queen стала суперхітом століття: розкрили причину

найпопулярнішою піснею 20 століття на стрімінг-сервісах опинився хіт культової групи Queen.

Медіахолдинг Universal Music Group повідомив, що пісня "Богемна рапсодія" групи Queen досі залишається найпопулярнішою. Композицію прослухали більше півтора мільярдів разів, інформує UkrMedia.

Як повідомляв Знай. ua, український мультфільм про Донбас підкорює європейські фестивалі.

Мультфільм "Про Марка Львовича Тюльпанова, який розмовляв з квітами" - це короткометражна анімація про війну на Донбасі. "Марк Львович" - це one-man-animation, тобто зроблений від початку до кінця однією людиною.

Мультфільм показує історію війни на Сході України через призму життя однієї родини.

Також Знай. ua писав, що "Дике поле" Жадана рве кінозали, оцінили навіть "Кіборги".

З 8 листопада, в український прокат вийшов фільм "Дике поле", знятий за романом Сергія Жадана "Ворошиловград".

Автором картини виступив Ярослав Лодигін, журналіст і один із засновників інтернет-радіостанції "Аристократи", який вперше спробував себе в якості режисера і одного з сценаристів.