У середу, 10 жовтня, в мережі з'явився перший трейлер оновленого фільму "Кладовище домашніх тварин" по однойменній книзі всесвітньо визнаного "майстра жахів" Стівена Кінга.

Відповідне відео було опубліковано на каналі B&H в YouTube.

У кінострічці головними героями виступають члени сім'ї лікаря, які переїхали з великого міста в провінцію в новий будинок на узліссі. Але незабаром після новосілля головні герої розуміють, що в лісі відбуваються загадкові і моторошні події, а син лікаря несподівано гине в автокатастрофі.

Варто відзначити, що головні ролі виконали такі знамениті актори як Джейсон Кларк, Джон Літгоу і Емі Саймец. При цьому режисерами виступили Кевін Кельш і Денніс Відмайєр, які до цього працювали над епізодами популярного серіалу "Крик".

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Уточнимо, що в Україні прем'єра "Кладовище домашніх тварин" відбудеться 4-го квітня 2019 року.

кадр з фільму

Раніше повідомлялося, що вийшов трейлер фільму "Віце-президент" з Крістіаном Бейлом у головній ролі, який вийде на великі екрани вже 25 грудня. Актор зіграє колишнього віце-президента США Діка Чейні.

Для виконання ролі Бейлу довелося пройти через ряд метаморфоз: він набрав 20 кілограм, поголився наголо і висвітлив брови. Крім знаменитого виконавця ролі "Бетмена" в фільмі з'явиться Емі Адамс у ролі дружини Чейні і Сем Рокуелл в ролі Джорджа Буша Молодшого.

Нагадаємо, що у мережі з'явився офіційний трейлер до одного з найбільш очікуваних фільмів 2018 року - "Аквамена". Це новий фантастичний бойовик про супергероя, на прем'єру якого чекають мільйони людей.

Як повідомляв портал Знай.uа, відома американська модель і актриса Емілі Ратаковські показала перший трейлер до фільму "Ласкаво просимо додому". Дівчина виконає головну жіночу роль.

Також портал Знай.uа писав, що у мережі з'явився другий офіційний трейлер фільму "Дике поле", який зняли за романом відомого українського письменника Сергія Жадана "Ворошиловград".