Вчені з Університету Лінкольна і Університету Ланкастера провели дослідження і визначили, що смартфон може багато чого розповісти про характер свого власника. У ході дослідження вчені вивчили поведінку понад п'ятсот власників смартфонів на Android і iOS, повідомляє BBC Україна".

Вчені визначили, що ті, хто віддає перевагу Android - більш щирі люди, ніж фанати iPhone, а користувачі "яблучної" продукції - молодші за віком і більш відкриті.

Також дослідження показало, що жінки з удвічі більшою ймовірністю є володарками iPhone, ніж чоловіки, а користувачами смартфонів на базі Android найчастіше стають чоловіки, причому старшого віку.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Люди, які прив'язані до своїх iPhone, не на багато багатіші за власників смартфонів з Android, але власники iPhone більше занепокоєні тим, що їх телефон сприймається як показник якогось статусу. Вони також більш емоційні, ніж ті, хто віддає перевагу Android.

Нагадаємо, вночі у пошуковика Google стався збій. Сам збій торкнувся і жителів України. Судячи з інформації з сервісу Downdetector, у всьому світі користувачі скаржилися на проблеми з роботою ряду сервісів компанії. Люди говорили про некоректної роботи пошукової системи і проблеми з доступом до пошти Google. І хоча пошта пошуковика і без цього працює з перебоями, в цей момент сервіс відмовився працювати взагалі.

Про причини збою поки нічого не відомо. Можливо, сервера компанії в якомусь місці перестали працювати, адже вони розташовані по всій планеті.

Найбільше збоїв зафіксовано в США, Великобританії, Іспанії, Туреччини, Росії, Індії, Перу і Бразилії.

Проблеми з Google також спостерігалися в Україні, зокрема, в Києві. І хоча компанія поки ніяк не прокоментувала цей інцидент, користувачі сподіваються, що такого більше не повториться, враховуючи, скільки сервісом користується людей у всьому світі.

Нагадаємо, 8-річна дівчинка приступає до зйомок свого першого фільму.

Раніше Знай.uа повідомляв, мати почала помічати, що син їй грубить.

Знай.uа писав, експерти провели дослідження і встановили, в якому віці людина відчуває себе абсолютно щасливою.