На вихідних у країні місцями пройде дощ з мокрим снігом. Синоптики прогнозують потепління.

погода в Україні
погода в Україні

В Україні не вихідні, 12 і 13 січня, пройде сніг, очікується потепління. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

В суботу на півдні буде сонячно, без опадів, на решті території пройде сніг.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Вдень в Україні очікується підвищення температури до 0 градусів. Вночі температура знизиться до -11 градусів.

У Києві 12 січня пройде сніг, вдень -1 -3 градусів, вночі -10 -12.

У неділю в Україні, крім південної частини, пройде сніг, місцями сніг з дощем. На заході очікується до +3 градусів, на півдні - до +5 градусів.

У Києві 13 січня прогнозують сніг, вдень -1 -3 градуси, вночі -4 -6 градусів.

Як раніше повідомляв наш портал, починаючи з четверга, 10 січня, Україна опинилася в центрі циклону "Бенджамін", який визначить погоду в найближчі п'ять днів. Морозна і сніжна погода збережеться лише в деяких регіонах країни, на решті території місцями буде сонячно, а сніг перетвориться в дощ. Про це повідомили в українському Гідрометцентрі.

На дорогах державного значення продовжують роботу, 540 одиниць техніки та до 700 осіб, які ліквідують наслідки негоди, зокрема, снігопадів. Також при "Укравтодорі" працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій – він займається координацією дій дорожніх служб.

Також ми писали, що на Грецію обрушилися сильні снігопади, що привело до перших жертв серед населення. У північних і центральних частинах країни температура завмерла на нульовій позначці, при цьому снігопади порушили звичний рух транспорту. Товщина снігового покриву наближається до метрової позначки.

Нагадаємо, що погода в січні 2019 в Україні буде аномальною.

Як повідомляв портал Знай.uа в інтернеті показали фото окупованих територій, які перетворилися на суцільну снігову пастку.

Також повідомлялося, що у найближчі дні Україна буде в центрі холодного циклону.