Україна опинилася в центрі циклону "Бенджамін", який визначить погоду в найближчі п'ять днів. Морозна і сніжна погода збережеться лише в деяких регіонах країни, на решті території місцями буде сонячно, а сніг перетвориться на дощ.

Про це повідомляє "Сьогодні" з посиланням на український Гідрометцентр.

У суботу, 12 січня, потепління добереться і до західних областей України, а там, де напередодні був дощ з мокрим снігом, прогнозують суху і сонячну погоду. Температура повітря по всій території країни буде приблизно однаковою – близько -1-3 морозу.

У неділю, 13 січня, прогнозують опади практично по всій території країни, за винятком південних областей. На заході країни буде тепліше, пройде мокрий сніг з дощем. У центрі, на півночі і сході – до -3 морозу і сніг.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У понеділок, 14 січня, погода буде схожою з попереднім днем. За винятком того, що потепління і мокрий сніг з дощем із заходу просунуться вглиб країни в центральні регіони.

Раніше повідомлялося, що на Грецію обрушилися сильні снігопади, що привело до перших жертв серед населення. У північних і центральних частинах країни температура завмерла на нульовій позначці, при цьому снігопади порушили звичний рух транспорту. Товщина снігового покриву наближається до метрової позначки.

Також ми писали, що оккупированый проросійськими найманцями-бойовиками Донбас атакувала зимова стихія. В інтернеті показали фото окупованих територій, які перетворилися на суцільну снігову пастку.

Ми повідомляли, що синоптики хоч і кажуть, що передбачити погоду на рік практично неможливо, але все ж таки дали свій попередній прогноз. Дізнайтеся, яка буде погода в 2019 році в Україні.

Нагадаємо, що погода в січні 2019 в Україні буде аномальною.

Як повідомляв портал Знай.uа в інтернеті показали фото окупованих територій, які перетворилися в суцільну снігову пастку.

Також повідомлялося, що у найближчі дні Україна буде в центрі холодного циклону.