"ПриватБанк" припинить роботу в ніч на неділю, 13 січня.

Про це говорять в пресс-службі банку.

Система припинить роботу з 00:00 до 04:00. Будуть відключені операції в банкоматах, терміналах та в картках. В цей час ПриватБанк буде зайнятий модернізацією системи.

За словами прес-секретаря банку Інни Музичук, робота буде проведена через те, що карткові операції істотно зросли. Про це вона повідомила у своєму Facebook

Технологічні роботи будуть проведені вночі, оскільки в цей час найменше операцій.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Друзі, а чим ви плануєте займатися вночі з 12-го на 13-е січня? Вибачте, що цікавлюся, але це важливо) Якщо збираєтеся...

Geplaatst door Inna Muzychuk op Vrijdag 11 januari 2019

Нагадаємо, Відбирає зарплати: ПриватБанк нахабно грабує українців і каже, що має право

Тисячі українців не знають, що винні ПриватБанкудесятки тисяч гривень. Стало відомо, за якою схемою працюють крелитеі карти і що ми зазвичай втрачаємо, переглядаючи договір.

Умови договору по кредитній карті фінустанови дозволяють "Привату" списувати в рахунок боргу усі надходження на будь-яку з відкритих у банку карт - в українців-боржників без їх відома, навіть можуть забрати половину заробітної плати.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Прописка зростання мінімалки і борги: за що українці втратять субсидії

Головним нововведенням і головним болем для пільговиків в 2019 році стане програма монетизації субсидий. В цьому році умови отримання знижки від держави на оплату комуналки стали жорсткіше, в процесі подачі заяв мільйони українців отримали відмову, а ті, кому все ж пощастило, можуть залишитися без субсидії, якщо порушать правила.

Також "Знай.ua" писав про те, що Без черг і зайвих довідок: комунальники українцям спростили життя

Українцям запитали условия переобладнання системи опалення в будинку. Тепер не треба вистоювати черги у відповідних службах, щоб отримати потрібні дозволи.

Про це повідомили представники Міністерства регіонального розвитку та будівництва.

Для реконструкції та капремонту внутрішніх інженерних систем (зокрема, систем опалення і вентиляції) не потрібно відвідувати Державну архітектурно-будівельну інспекцію і збирати довідки.