ціни на продукти
ціни на продукти

Українців попередили про подорожчання продуктів: погода винна

Через складні погодні умови в Україні на вихідних можуть подорожчати окремі продукти, а інших взагалі можна не застати на полицях магазинів. Про це повідомив голова асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко. Фахівець розповів про можливий стрибок цін на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

вибори в Україні
вибори в Україні

Вибори 2019: як і на чому зможуть підзаробити прості українці

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

До президентських виборів в Україні залишилося не так багато часу і в передвиборній ейфорії прості українці можуть заробити. І хоча в цьому році депутати на вибори виділили менше коштів, ніж це було раніше, однак кандидати готові розщедритися.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

У Києві невідомі увірвалися в офіс Зеленського: відео

У Києві відбувається щось незрозуміле біля офісу Володимира Зеленського. У п'ятницю, 11 січня, у столиці в офіс шоумена Володимира Зеленського, який нещодавно заявив про те, що збирається балотуватися в президенти України, увірвалися силовики.

Генерал ЗСУ потрапив у страшну ДТП під Миколаєвом: машина всямятку, черепно-мозкова травма

Заступник Головкому Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Сергій Кропивченко, який потрапив у ДТП в Миколаївській області, вирішив відмовитися від госпіталізації. В результаті події заступник головкому Сухопутних військ отримав травму, проте вирішив відмовитися від госпіталізації. Про характер і ступінь тяжкості отриманих генералом травм невідомо.

Путін
Путін

Росія продасть свою територію, але не тільки за гроші: політолог розгадав план Путіна

Замість вирішення проблеми спірних Курильських островів на користь Японії, президент Росії Володимир Путін може вимагати визнання з її боку анексії Криму. Про це російський політолог Дмитро Орєшкін написав у колонці на "Апостроф". Він каже, що, можливо, Москва вимагатиме взамін Курил не тільки інвестиції, але й визнання Японією анексії Криму. Адже для Путіна дуже важлива пропагандистська складова. Тому було б логічно вчинити саме так.