У п'ятницю, 11 січня, на відвідувачів торгового павільйону в Харкові, розташованого в районі станції метро ім. Олександра Масельського, завалився дах. В результаті під завалами опинилися кілька людей, на даний момент все ще тривають пошуки потерпілих. За час пошуків з-під завалу дістали двох жінок і дівчинку, яких одразу ж направили в лікарню.

Як повідомляють в поліції Харківської області, інформація про подію надійшла в чергову частину Немишлянського районного відділу поліції приблизно в 19:45 11 січня.

На даний момент співробітниками правоохоронних органів встановлюються причини трагедії, при цьому на території павільйону працюють оперативники ДСНС.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у ПАР сталася трагічна аварія на залізничній колії. На одній зі станцій зіткнулися два потяги, внаслідок чого загинули три людини. Крім того, понад 200 осіб отримали травми різного ступеня тяжкості. Через деякий час стало відомо про ще одну жертву аварії, а також про те, що кількість постраждалих зросла до 300. Як стало відомо, один з поїздів стояв на станції, а інший при цьому в нього врізався на повному ходу.

Як повідомляв портал "Знай.uа": зведений російськими будівельниками Кримський міст не відповідає величезної кількості будівельних норм і в будь-який момент може обвалитися. Інформація про нестійкість конструкції мосту повністю підтвердилася. Як стало відомо, він дуже рухливий для того. Одні частини мосту рухаються вгору, інші – вниз, що обумовлено його конструкцією, а також місцем, де він розташований. Знімки, зроблені з супутника, які показують, що різні його частини рухаються в різних напрямках, що, в свою чергу, створює рух для дорожнього полотна.

Також "Знай.uа" писав, що група російських фрірайдерів потрапила під лавину в Сванетії, високогірному районі Грузії. На даний момент відомо про те, що один з туристів похований під снігом, однак рятувальникам все ж вдалося його врятувати. Ще двох фрірайдерів вивезли на безпечну відстань, при цьому вони не отримали травм, оскільки встигли вчасно з'їхати в бік.

#оперативна_інформація 11 січня у Харкові відбулося руйнування крівлі торговельного павільйону за адресою проспект Московський, 256. Станом на 20:05, внаслідок події постраждало 4 особи. На місці події залучено 55 чоловік та 15 од. техніки, з них від ДСНС 45 чол. о/с та 11 од. техніки. Головне управління ДСНС України у Харківській області Микола Чечоткін

Geplaatst door ДСНС України op Vrijdag 11 januari 2019