У Державному реєстрі виборців зазначено, що за кордоном понад півмільйона українських виборців. Це дані за 31 грудня 2018 року.

Про це свідчать дані державного реєстру.

вибори в Україні
вибори в Україні

На кінець 2018 загальна кількість виборців закордонного виборчого округу, в тому числі з відміткою про вибуття, становить 523 587 осіб.

Ті, хто має відмітку про вибуття, в реєстрі - 116 756 виборців закордонного округу. Всього ж в Україні зареєстрували 35 602 855 виборців.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Тимошенко, Зеленський і Бойко стали лідерами у президентському рейтингу

На президентських выборах в Україні перемогу може здобути кілька кандидатів - лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко, актор Володимир Зеленський і нардеп від "Оппозиционой платформи – За життя" Юрій Бойко.

Цю інформацію повідомив директор Інституту аналізу та прогнозування Юрій Лісничий на прес-конференції, під час якої були презентовані результати соцдослідження, проведеного з 26 грудня 2018 року по 4 січня 2019 року.

Як раніше повідомляв "Знай.иа" Дмитро Гордон анонсував появу таємничого кандидата в президенти: шанси дуже великі

Український журналіст Дмитро Гордон заявив про те, що 14 січня з'явиться новий і неочікуваний кандидат в президенти.

Про це журналіст розповів в ефірі програми "Вечірній прайм".

"Він зробить гучну заяву про те, що йде на вибори, щоб перемагати. І шанси у нього, на мій погляд, дуже великі. Ця людина сплутає карти всім, хто знаходиться зараз нагорі", - пояснив він.

Також Знай.иа" писав про те, що Вибори 2019: як і на чому зможуть підзаробити прості українці

До президентських виборів в Україні залишилося не так багато часу, і передвибочій ейфорії прості українці можуть заробити. І хоча в цьому році депутати на вибори виділили менше коштів, ніж це було раніше, однак кандидати готові розщедритися.

Про це пише "businessua.com".

У цьому році буде менше вакансій помічників, а також менше агітаторів і мітингів.

За перші 10 днів після старту передбиборної кампанії вже з'явилося чимало вакансій, де прості українці зможуть примножити свої доходи.