У неділю, о 04:30 ПриватБанк вперше після націоналізації провів оновлення процесингу. І це може негативно позначитися на клієнтах, якщо щось піде не так.

Про це повідомляє Telegram-канал Dubinsky.pro.

Неофіційні джерела повідомляють про те, що дане оновлення є критичним. У разі, якщо воно не вдасться силами нової команди, то "відкотити" програмне забезпечення до старої версії не буде можливості.

Існує ймовірність, що протягом дня всі рахунки і карти Приватбанку просто не будуть працювати. Однак паніка призведе до ще гірших наслідків.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Якщо на систему, яка не зможе пройти оновлення процесингу, накладеться паніка клієнтів і зросте кількість операцій, то буде колапс.

Раніше повідомлялося, що державний банк України "ПриватБанк" зупинить усі платіжні операції в ніч з 12 на 13 січня.

Про це повідомила прес-служба банку.

"Під час чотиригодинної паузи регламенту карткових операцій, банк також забезпечить проведення технологічних робіт по підвищенню якості роботи мережі банкоматів, терміналів самообслуговування і POS-термінальній мережі банку", - йдеться в повідомленні.

"ПриватБанк" в ніч з 00:00 до 04:00 припинить роботи мережі банкоматів, терміналів мережі банку. Причиною цього є те, що компанія проводить роботи з модернізації систем.

Черговий етап регламентних робіт з модернізації власного процесингового центру необхідний для збільшення потужностей систем банку. Вони в свою чергу потрібні для обробки прогнозованого зростання кількості транзакцій.

Нагадаємо, ПриватБанк зупинить роботу усіх терміналів, банкоматів та онлайн-сервісів: всі подробиці. ПриватБанк модернізує систему.

Як повідомляв Знай. ua, ПриватБанк масово відключить картки, банкомати і термінали: що потрібно знати.

Знай. ua писав, що ПриватБанк припиняє роботу 13 січня.