У контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення операції Об'єднаних сил в чергах чекають 235 автомобілів.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Зокрема, у відомстві розповіли, скільки пасажирів та транспортних засобів перетнули адміністративну межу.

"Вранці на в'їзд і виїзд на КПВВ перебувала така кількість транспортних засобів: "Майорське" - 40/60; "Мар'їнка" - 20/40; "Новотроїцьке" - 20/30; "Гнутове" - 15/10", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Крім того прикордонники розповіли, що за минулу добу було зафіксовано певне зменшення пасажирообігу у порівнянні з попереднім днем.

Разом з тим варто відзначити, що у Херсоні на пошті впіймали контрабандиста, який намагався відправити в Росію колекцію предметів старовини.

"Оперативники встановили, що житель Херсона скуповував у місцевих Покупців чоловік підшукував серед своїх знайомих і колекціонерів предмети старовини для перепродажу за кордон. спеціалізованих Інтернет-аукціонах", - повідомили в СБУ.

Зловмисник повинен був отримати від покупців 1000 доларів – предмети старовини датуються VII ст. до н. е. - ХV ст. н. е., їх історичну цінність важко переоцінити.

"В рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 15 і ч. 1 ст. 201 КК затриманому оголошено про підозру. Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин справи", - йдеться в повідомленні Служби безпеки України.

Крім того варто відзначити, що в аеропорту "Київ" (Жуляни), прикордонниками був затриманий громадянин Російської Федерації, який пропонував правоохоронним органам хабар в сумі 200 доларів для того, щоб незаконно потрапити на територію України.

Інцидент стався у вівторок, 8 січня, при цьому прикордонники відмовили у пропуску трьом чоловікам – двом азербайджанцям з рейсу, який прибув з Баку, а також одному росіянину.

Дізнавшись про відмову в пропуску, громадянин Російської Федерації вирішив піти звичним для себе способом і спробував підкупити прикордонників. Чоловік запропонував військовослужбовцю гроші в сумі 200 доларів США, щоб він все-таки пропустив його з товаришами через український кордон.

Нагадаємо, прикордонник погорів на хабарі, а докази вирішив з’їсти.

Як повідомляв "Знай.ua", молодий українець вразив польських прикордонників своєю гарматою.

Також "Знай.ua" писав, що росіяни випустили по українським морякам 1200 снарядів.

На Донеччині розпочалася реконструкція КПВВ "Майорське"