Володимир Путін намагається "реабілітуватися" перед населенням так званих "ДНР"-"ЛНР" за прорахунки у регіоні та обіцяє всілякі "привілеї".

Володимир Путін
Володимир Путін

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook народний депутат від фракції "Народний фронт", керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Експерт відзначає, що окупаційна влада в "Л/ДНР" намагається створити у місцевого населення стійку переконаність у тому, що Росія видаватиме їм паспорти громадян РФ.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Керівництво так званої народної міліції ''ЛНР'' було поінформоване, що президент РФ Володимир Путін збирається підписати указ щодо видачі російських паспортів жителям, які отримали документи терористичних ''республік'', - розповідає Дмитро Тимчук.

"Це було озвучено на нараді за участі російських кураторів, що проводилася у Первомайську 5 січня. Зазначена інформація була піднесена як факт того, що Росія нарешті почала процес легалізації ''невизнаних республік'', — резюмував Тимчук.

Оккупационные власти на Донбассе продолжают осуществлять политику, направленную на создание у коллаборантов и местного...

Geplaatst door Dmitry Tymchuk op Zondag 13 januari 2019

Однак разом з цим окупанти заявили, що документи на оформлення російського паспорта треба збирати за місцем проживання, а отримати його можна буде тільки на території Росії.

Нагадаємо, на окупованих російськими бойовиками територіях Донбасу знову стався "тихий переворот".

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Кремлівські куратори прибрали із керуючих посад усіх бойовиків та поставили на фінансові потоки своїх людей. Кореспондент ТСН Андрій Цаплієнко розкрив реалії життя в терористичних формуваннях "ЛДНР". Він також розповів, хто насправді тепер керує Донбасом.

Як повідомляв раніше Знай.ua, терористи на Донбасі і військові формування РФ продовжують порушення обумовлених мінськими угодами лінії відводу важкого озброєння і зосереджують важке озброєння поза певних місць зберігання, говорить українська сторона Спільного центру з контролю і координації, посилаючись на дані ОБСЄ.

Також Знай.ua писав про те, що в понеділок, 14 січня, стало відомо про масові обстріли та активізацію бойовиків на території окупованого Донецька.