На окупованих російськими бойовиками територіях Донбасу знову стався "тихий переворот".

Кремлівські куратори прибрали із керуючих посад усіх бойовиків та поставили на фінансові потоки своїх людей. Кореспондент ТСН Андрій Цаплієнко розкрив реалії життя в терористичних формуваннях "ЛДНР". Він також розповів, хто насправді тепер керує Донбасом.

За словами журналіста, з вулиць окупованого Донецька, немов по команді, зникли зображення місцевих терористів - живих і загиблих.

Тепер замість обличь бойовиків встановили не надто помітні рекламні плакати. У той же час, вже ніхто не закликає героїчно загинути за "Новоросію", як це було раніше, а нейтрально пропонують товари і послуги.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

"Єдиним винятком лишилося кафе "Сепар", де закінчив свої дні Олександр Захарченко. З величезних фото лідер бойовиків підозріло дивиться на поодиноких перехожих. Він самотній, так як всі його оточення Кремль усунув від реальної влади і фінансових потоків. Замість них - тепер Олександр Ананченко, так званий прем'єр "ДНР", і Володимир Пашков, глава загадкової компанії "Внешторгсервіс". Ці двоє і є справжнім менеджментом квазі-республік", - розповів Цаплієнко.

Журналіст стверджує, що Ананченко заборонено фотографувати. Доступ до нього є тільки у обмеженого кола наближених.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в контрольних пунктах пропуску на лінії розмежування в районі проведення операції Об'єднаних сил утворилася черга з 235 автомобілів. Також стало відомо про те, що пасажирооборот у порівнянні з попередніми днями помітно знизився.

Як повідомляв портал "Знай.uа": мешканці Дніпра радіють – мешканцю Кривого Рогу відмовили в апеляції на вирок суду першої інстанції про покарання за наругу над державним прапором. Як повідомляють журналісти, в результаті зловмисника ізолюють від суспільства на три роки, два з яких він заслужив своїм вчинком по відношенню до прапору, а ще один – за раніше вчинену крадіжку.

Також "Знай.uа" писав, що тимчасово окупований Донбас знаходиться в настільки сумному стані, що розвалюється просто на очах. Як стало відомо, на одній із зупинок козирок обрушився просто від того, що на ньому накопичився сніг.