Самопроголошена "влада" окупованій частині Луганської області заявила, що ними були затримані шахраї, які викрали більше мільйона рублів з "пенсійного фонду республіки".

Як стверджує каральна структура «МДБ ЛНР», працівники пошти, яка на непідконтрольної території Україні займається доставкою пенсій, протягом 11 місяців виплачувала гроші, нараховані відсутнім у "республіці" одержувачам, третім особам.

Так, в Брянці начальник поштового відділення вкрав більше 85 тисяч рублів (приблизно 35 тисяч гривень).


При цьому в "МГБ ЛНР" заявляють, що зуміли повернути на "бюджет" приблизно 500 000 рублів (приблизно 210 тисяч гривень).

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Лютий голод, злидні і епідемії: українцям розкрили правду про "путінський рай" на Донбасі

Жителі окупованого путінськими незаконними формуваннями Донбасу давно перетнули межу бідності і не можуть дозволити собі самого необхідного, абияк перебиваючись з хліба на воду.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення місцевих жителів в мережі.

У повідомленні говориться, що на окупованій бойовиками так званих "ДНР" та "ЛНР", російськими найманцями і кадровими військовими РФ території Донбасу складається вкрай несприятлива ситуація у соціальній сфері - не вистачає медиків, спостерігається дефіцит автомобільного палива.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Дев'ять дружків Путіна: організаторів "виборів" на Донбасі накриє санкціями

днями Євросоюзом було прийнято рішення про введення санкцій проти організаторів незаконних виборів на території окупованого Донбасу.

Про це пишуть українські ЗМІ з посиланням на відповідну заяву представників ЄС.

Також "Знай.uа" писав про те, що еВау пообіцяла Україні відмитися від скандалу з "ДНР" і "ЛНР"

Компанія eBay, що оскандалилася фактами продажу товарів з символікою так званих "ДНР" та "ЛНВ", зробила несподівану заяву з цього приводу.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення компанії у відповідь на запит посольства України в США.

У заяві йдеться, що eBay обіцяє найближчим часом прибрати з продажу товари з символікою так званих "ДНР" та "ЛНВ".