На Дніпропетровщині до умовного терміну засудили пенсіонерку, яка на очах у дітей вбивала безпритульних собак.

Про це інформує у понеділок прес-служба прокуратури Дніпропетровської області.

Так, вироком Софіївського районного суду Дніпропетровської області 60-річну громадянку визнано винною у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.299 КК України (жорстоке поводження з тваринами).

Трагедія трапилася в серпні 2018 року в селі Девладове Софіївського району.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Згідно даних правоохоронців, вказана громадянка помістила безпритульного собаку в поліетиленовий мішок та, не реагуючи на прохання дітей та дорослих припинити злочинні дії, завдала не менше 5 ударів мішком об бетонне покриття дороги, спричинивши тварині несумісні з життям тілесні ушкодження, після чого викинула її у яму зі сміттям.

Пройшло декілька днів і обвинувачена повторно скоїла умисний злочин відносно ще одного безпритульного собаки. Пенсіонерка побила його до смерті лопатою.

Зазначається, що підсудна визнала свою вину повністю.

Суд призначив жінці покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Однак на підставі ст.75 КК України її звільнили від відбування покарання у вигляді позбавлення волі з випробувальним строком на 3 роки.

Нагадаємо, креативний фотограф з Лос-Анджелеса створює незвичайні сучасні знімки собак. Ці стильні тварини виглядають як поп-зірки вісімдесятих.

Як повідомляв портал "Знай.uа", неймовірно талановитий пес створює приголомшливі картини. На продаж своїх робіт він вже отримав 5000 доларів.

Також "Знай.uа" писав, що поліцейський пес жорстко переборщив з наркотиками на рейв-круїзі: довелося викликати швидку. Службовий собака з Флориди отримав передозування наркотиками, доки перевіряв пасажирів круїзу Holy Ship! – триденного "плавучого" фестивалю електронної музики у Карибському морі. Після пильного обнюхування одного з пасажирів пес на прізвисько Джейк почав дивно себе поводити. За словами офіцерів, собаку спіткало наркотичне сп’яніння, він втратив координацію і відчував судоми.