Службовий собака з Флориди отримав передозування наркотиками, доки перевіряв пасажирів круїзу Holy Ship! – триденного "плавучого" фестивалю електронної музики у Карибському морі. Після пильного обнюхування одного з пасажирів пес на прізвисько Джейк почав дивно себе поводити. За словами офіцерів, собака втратив координацію і відчував судоми. Про це повідомляє Newsweek.

Поліцейські припустили, що їхній колега-таки знайшов наркотики – Джейку дали препарат Narcan, який використовують для нейтралізації симптомів передозування у людей. Також хвостатого відвезли до ветеринара – зараз Джейк іде на поправку і скоро повернеться до служби. Аналізи показали, що Джейку стало зле через екстазі. Копи визначили, який з пасажирів винний у цьому – його затримали та заарештували.

У своїх трусах чоловік ховав одразу декілька видів наркотиків: екстазі та амфетамін.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, у американському університеті Кларксона (Нью-Йорк) собака-поводир отримав диплом про вищу освіту разом зі своєю хазяйкою Бріттані Хоулі. Пухнастий друг супроводжував дівчину на всіх заняттях.

Раніше ми писали, що в Австралії живуть собаки, які не мислять свого життя без галюциногенних речовин. Все, що їм потрібно для отримання чергової дози – це полизати очеретяну жабу.

Собаки лижуть отруту з жаб, і доза є достатньою, щоб тварина отримало ефект від галюциногенів, який, однак, не смертельний.

Режисер Марк Льюїс досліджував тему собачих психотропів у фільмі "Очеретяні жаби: Підкорення". Він говорить, що деякі собаки потребують лікування від наркоманії.