Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський попередив українців про небезпеку: їм вже нічого не допоможе

У команді Володимира Зеленського попередили українців про небезпеку фейкових новин про артиста під час передвиборної компанії. Зеленський має на увазі виникнення фейкової сторінки в Facebook, яка від імені кандидата в президенти поширювала провокаційні публікації.

Найпопулярніші оператори підняли тарифи: у українців не залишилося вибору

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Найпопулярніші в Україні оператори мобільного зв'язку з Нового року підняли тарифи. Вартість послуг тепер багатьом українцям не по кишені. 12 грудня 2018-го lifecell вирішив підняти більшу частину своїх тарифів. Абонплата зросла на 33 - 75% в залежності від тарифного пакету. У цифрах вийшло, що більшість тарифів оператора зросли на 25-30 грн, а деякі від 40 до 75 грн.

В Німеччині вперше заговорили про вихід з ЄС

Німецька ультраправа партія "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) вимагатиме виходу Німеччини з Євросоюзу при певних умовах. Цю інформацію повідомляє видання The Local. На з'їзді, що пройшов у Саксонії, члени партії ухвалили рішення почати в Європейському парламенті кампанію за вихід ФРН з ЄС у тому випадку, якщо запропоновані ними реформи Євросоюзу не почнуть реалізовуватися до 2024 року.

комуналка
комуналка

Киянам повідомили важливу інформацію про квартплату: поворот, якого не очікував ніхто

Київські комунальні підприємства, які надають послуги з утримання прибудинкових територій, поки не будуть підвищувати тарифи. Цю інформацію повідомили у прес-службі КМДА. З 1 січня тарифи на квартплату планували підняти через подорожчання електроенергії, що використовується для технічних цілей у будинках, наприклад функціонування ліфтів та освітлення коридорів.

ЗСУ
ЗСУ

ЗСУ розгромили угруповання "ЛДНР": відео підбитої бронетехніки

Противник спробував зробити вилазку до позицій ЗСУ, але поплатився за це - українські військові дали відсіч бойовикам. Про це координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук повідомляє в Facebook. Українські військові підбили техніку бойовиків в районі населеного пункту Калинове. Противник поніс втрати в живій силі.

Вчера, 13 января, около 19.00 в районе н.п.Калинове силы ООС нанесли урон противнику, пытавшемуся совершить вылазку к передовым позициям украинских войск. После выявления противника, воинами ООС был уничтожен МТ-ЛБ 2-го батальона 6-го отдельного мотострелкового полка 2 АК российско-оккупационных войск. Подтвержденные потери оккупантов - как минимум 1 уничтожен, 1 ранен (реальные потери могут быть большими). (на видео – фиксация подбитого МТ-ЛБ оккупантов, сделанная сегодня утром)

Geplaatst door Dmitry Tymchuk op Maandag 14 januari 2019