Відомий в Україні педіатр Євген Комаровський опублікував в соціальній мережі пост, в якому попереджає батьків маленьких дітей про страшну небезпеку, яка може стати фатальною для малюка.

На своїй сторінці в Instagram лікар опублікував плакат, який випустили як посібник для медиків майже 100 років тому, пише Рoliteka.

Те, що описувалося в агітаційному матеріалі для батьків, дуже важливо і актуально сьогодні. Особливо якщо врахувати, що в побуті з’явилося багато нових предметів, які загрожують життю дитини.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Батько і дитина
Батько і дитина

На плакаті, опублікованому доктором Комаровським, у якості наочного посібника зображені різні предмети, які несуть загрозу здоров’я і життя дитини. Мова йде про колючи, ріжучі і дрібні предмети, які загрожують малюкові важкими травмами і можливою асфіксією.

Варто відзначити, що часи змінюються, технології також, а деякі небезпеки залишаються незалежно від того, наскільки просунулася світова наука. Навпаки, варто врахувати, що з’явилося ряд предметів, які ще об’єктивніше несуть загрозу малюкові.

дитина
дитина

Досить згадати про неякісні іграшки, які легко можна розламати і навіть розгризти, доступних в межах квартири дрібних електроприладів, про таке диво – конструкторі як Лего, який вдихається за секунду або легендарному нео-кубі, заковтування магнітів якого можуть призвести до тяжких наслідків.

Нагадаємо, відомий педіатр Євген Комаровський на своїй сторінці в Instagram розповів, як правильно вибрати новорічну ялинку, якщо в будинку є діти.

За словами лікаря, слід враховувати особливості штучних і натуральних дерев.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський, схоже, визначився з рішенням про участь у майбутніх президентських перегонах.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Такий висновок можна зробити з публікації у Facebook відомого українського педіатра Євгена Комаровського, який зустрівся з керівником студії "Квартал 95" у Харкові.

Також Знай.ua писав про те, що відомий український педіатр Євген Комаровський опублікував спільне фото з Зеленським на своїй сторінці в Facebook.