Українців порадували і в той же час засмутили прогнозом погоди на найближчі дні. Відомо, що ніч на середу 16 січня буде морозною. Стовпчики термометрів опустяться до -4-10 градусів, а подекуди на Півночі і в Центрі й нижче.

Про це стало відомо завдяки повідомленню народного синоптика Наталії Діденко в соцмережі Facebook, пише портал "Політека".

погода, сніг, зима
погода, сніг, зима

Завтра вдень "мінуси" очікуються невеликі, 1-4 градуси морозу. В західних областях і на півдні України вночі 0-3 морозу. Вдень 0-3 тепла. На Заході в середу випадатиме сніг і навіть місцями з дощем. Найближчої ночі на південному-сході, Запорізька, Донецька, Луганська, пройде мокрий сніг.

снігопад
снігопад

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Ще в денні години можливий сніг в Сумській і Харківській. Інші райони, які не потрапляють у вологі, згадані вище — без істотних опадів завтра. У Києві 16 січня буде без опадів, вночі -5-8 градусів, вдень -2-4 градуси. 17 січня ніч буде морозною, а ось вдень у четвер 18 січня в столиці потеплішає до відлиги. На Водохрещу, 19 січня, знову похолодає. Вранці 19 січня очікується -3 градуси, хмарно.

Варто нагадати, що до кінця поточного тижня майже у всіх областях України синоптики прогнозують сніг з дощем. Про це повідомляє український Гідрометцентр. У вівторок, 15 січня, на заході країни синоптики прогнозують слабкий сніг, а на сході - сніг з дощем. На півночі, в центрі та півдні України буде хмарно.

Крім того, температура повітря в цей день на півночі, заході і в центрі буде вдень -2...-4 градуси, а вночі -6...-8. На сході очікується вдень 0...2 градуси тепла, а вночі -1...-3. У південних областях України синоптики прогнозують вдень -1...1 градус, а вночі -5...-7.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що несприятливі погодні умови спричинили в окремих регіонах України подорожчання продуктів. Про це повідомив директор Української асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

За словами фахівця, коли в Україні трапляється такий колапс, слід готуватися до того, що полиці в магазинах швидко порожніють, а доступні продукти стають значно дорожче.

Нагадаємо, морози до -30: прихід весни відкладається, зима працює за старим стилем.

Як повідомляв Знай.uа морозний армагеддон весь січень: стихія розійшлася не на жарт, українцям загрожує серйозна небезпека.

Знай.uа писав, погода випробує українців на міцність: шквальний вітер і набридлива слякоть.